Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 червня 2023, 20:50
654
0

Лозанна Уші – Сьон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швейцарії

Поєдинок відбудеться 6 червня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 06 червня 2023, 20:50
654
0
Лозанна Уші – Сьон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швейцарії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 червня на «Стад Олімпік де ла Понтез» пройде матч-відповідь плей-оф за право зіграти в Суперлізі Швейцарії, в якому «Лозанна» Уші зустрінеться зі «Сьоном». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Лозанна Уші

Команда була заснована ще наприкінці ХІХ ст. Але, за великим рахунком, мало хто про неї знав навіть у Швейцарії аж до недавніх пір. У 2017-му році нарешті вдалося забратися до 3-го дивізіону, а через 2 роки - до Челлендж-Ліги. Там червоні застрягли на більш довгий термін. І, наприклад, минулого сезону було скромне 7-е місце, тобто, на жодне підвищення клуб не претендував, швидше, відстоював прописку у цьому дивізіоні. Але зараз вийшов просто неймовірний ривок. В останніх 6 поєдинках була лише 1 нічия, за 5 перемог, увінчані 6:0 з Беллінцоною. У результаті вдалося вирватися на третє місце. На цей раз зміни регламенту швейцарської Суперліги виявилося достатньо, щоб отримати шанс у плей-офф. І, схоже, використати його: у гостях видали 2:0.

Сьон

Клуб став головним розчаруванням швейцарського футболу. Ні, і попередні сезони були у червоно-білих не найкращими, наприклад рік тому фінішували на скромному 7-му місці. Допомагав і ексцентричний президент: Крістіан Константін узимку, вкотре прогнавши тренера, сам намагався керувати. Але все в результаті закінчилося невдачею: у 36 поєдинках команда з дуже непоганим складом взяла лише 7 перемог та 31 очко. Причому в 7 крайніх турах було 6 поразок при 2:2 з Цюрихом. У результаті навіть Вінтертур набрав на 1 бал більше, залишивши 2-разового чемпіона країни на 10-й останній позиції. Благо, що навіть із нього у Швейцарії не вилітають безпосередньо – можна було ще відстояти своє право залишитися в еліті через стикові поєдинки. Але на що розраховувати, отримуючи вдома 0:2?

Статистика особистих зустрічей

До цього клуби перетиналися двічі у кубковому форматі, у 2017-му та 2021-му роках. І обидва рази Лозанна Уші у підсумку проходила далі!

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що представник Челлендж-Ліги збереже стовідсоткову статистику очних зустрічей. Погодимося та поставимо на перемогу Лозанни Уші (коефіцієнт – 2,02).

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.