Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 06 червня 2023, 20:50
812
0

Армінія – Веен. Прогноз та анонс на матч за право залишитися у Бундеслізі 2

Поєдинок відбудеться 6 червня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 06 червня 2023, 20:50
812
0
Армінія – Веен. Прогноз та анонс на матч за право залишитися у Бундеслізі 2
Getty Images/Global Images Ukraine

6 червня на «Шюко-Арена» пройде матч-відповідь плей-оф за право залишитися в Бундеслізі 2 Німеччини, в якому «Армінія» (Білефельд) зустрінеться з Вееном. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Армінія (Білефельд)

Команда дуже різко здала позиції. Нещодавно вона була на піку: пробилася після паузи до елітного дивізіону країни, і навіть змогла в 1-му сезоні у вишці набрати достатньо очок, щоб залишитися там. Але вже в 2021/2022 вдалося набрати лише 28 очок, і з 17-го місця екс-новачок повернувся до Бундесліги 2. Минулого літа колектив вважався одним із фаворитів нового розіграшу. Але натомість був провал, і чимала кількість турів у середині сезону взагалі довелося провести на останньому місці. У цьому плані запрошення Уве Кошината навесні себе виправдало. Хоча б вдалося піднятися в підсумку на 16-е місце, обігнавши в цій суперечці Ян Регенсбург і уникнувши прямого вильоту - допомогли 5 очок, набрані поспіль у 3-х травневих матчах. Якби ще Магдебург перемогли, могли б взагалі залишитися без плей-оф. Але так Айнтрахт (Брауншвейг) набрав на 2 бали більше. Втім, це, схоже, лише відклало прощання.

Веен

Клуб може вважатися ліфтом німецького футболу лише вкрай невисокого рівня. Періодично вибираючись в Бундеслігу 2, не виходило закріпитися там. Відверто кажучи, не дуже червоно-чорні напрацювали на нову спробу повернутися туди. За рахунок непоганого фінішу, набравши в останніх 3 турах 7 очок, команда змогла випередити Динамо Дрезден та Саарбрюкен, але все одно посіли 4 місце. Пощастило, що за регламентом Фрайбург-2, який закінчив вище, не міг підвищуватися у класі. З іншого боку, прикро, що пряму путівку отримав Оснабрюк, у якого стільки ж очок, але кращі додаткові показники. Він пішов нагору прямо, а Веен - у непрості, здавалося б, стики. Але там вийшло вдома оформити розгромні 4:0.

Статистика особистих зустрічей

Веен виграв лише перший очний поєдинок. Але потім чергувалися перемоги Армінії та нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори розуміють, що плей-оф перетворюється на формальність. Веен залишається, і може благодушно дозволити Армінії виграти наостанок (коефіцієнт - 1,8).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.