Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 червня 2023, 02:10
3155
14

Вірт про перехідні матчі: «Буде важко, Металург З хоче в УПЛ»

На команду чекають перехідні матчі

| Оновлено 11 червня 2023, 02:10
3155
14
Вірт про перехідні матчі: «Буде важко, Металург З хоче в УПЛ»
ФК Верес. Юрій Вірт

Наставник «Вереса» Юрій Вірт оцінив суперника по перехідних матчах. Команда зіграє з представником Першої ліги «Металургом» Запоріжжя.

- Багато матчів цього суперника я поки не бачив. Але ми знаємо, що «Металург» залишив за межами зони перехідних матчів «Карпати». Команда на рівних грала в Першій лізі з грандами, обігрувала в гостях «Полісся». А це багато значить. Ми будемо серйозно готуватися і налаштовуватися. Як і ЛНЗ, «Металург» - дуже добротна команда, яка має на меті потрапити в УПЛ. Тому матчі будуть надзвичайно важкими».

«Особливого значення, де грати перший матч, для нас немає. Хотілося б зіграти з вболівальниками. Бо присутність вболівальників має величезне значення для футболістів», – сказав Вірт.

Матчі пройдуть 10 та 14 червня.

Джерело ФК Верес
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Верес має стадіон базу і головне фінансування с перпективою.Металург що має? фінансування?Це муніципальний клуб.Тобто грошей там немає і не буде на розвиток.З чим зібрався Металург в УПЛ з якими коштами і гравцями?Відповідь очевидна.
Batya
Це дурня, бо бомжі ще один сезон не готові до УПЛ.
nivavn
Ну все, досить! Порішали. В УПЛ буде Інгулець та ЛНЗ.     Усьо,
shoko
BekXan, звідки у вас інфа при зрівнянні 2 клубів про бомжування Металлурга? Що має? )) Стадіон не гірший,а в деяких моментах і кращий за стадіон Вереса.Повністю атестований под єврокубки.На Славутич- арені Зоря приймала Лігу Європи і грали і основна і молодіжна збірні.Базу Металлург ділив з Зорею,і на ній  років чотири тому проводили фінальну частину ДЮФЛ з ДК ШД(з Мудриком у складі) і іншими,так що вона не гірша за базу Вереса.Клуб фінансується громадою і спонсорами.Бюджет Вереса з офіційних джерел складає 108 млн.грв,бюджет Металлурга з офіційних джерел 75 млн.грв. Ці гравці перегравали і Полісся і Оболонь,тому вони не гірші за тих хто вще вийшов.  До тогож другий клуб Металлурга Мет- 2 грає у другій лізі  і звідти є підпитка молодими гравцями. Школа Металлурга З одна з найкращих в Україні. Два капітана ШД і ДК вихованці МЗ (Степаненко,Сидорчук). В ПЛ зараз грає з два десятки гравців вихованців МЗ. З останніх молодих зірочок Бражко з Зорі, який я впевнений замінить у наступному сезоні Сидорчука в ДК. Це факти )) А викладене у вашому пості якими фактами підкріплено?
Умник
Я за Верес. Упаси бог это ж Грузинское нытье Метревели сезон слушать