Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 липня 2023, 03:27
951
0

Директор Сокола не відкидає ідеї з участю в чемпіонаті Польщі

Основний спонсор чемпіонів України з хокею розповів, чому команда не зіграла в Польщі торік

| Оновлено 02 липня 2023, 03:27
951
0
Директор Сокола не відкидає ідеї з участю в чемпіонаті Польщі
Денис Носов. В'ячеслав Лецкан

Директор і основний спонсор чемпіонів України з хокею київського «Сокола» В’ячеслав Лецкан розповів в інтерв’ю офіційному сайту клубу, чому команда не заявилася торік у чемпіонат Польщі і не відкинув такої можливості у майбутньому.

«Мені справді хотілося зібрати в «Соколі» найсильніших українських хокеїстів і заявити їх у сильний європейський чемпіонат, - каже пан Лецкан. - У цьому напрямі ми провели величезну роботу. Ми знаходилися на постійному контакті з Федерацією хокею Польщі. Завдячуючи їй ми отримували прекрасні умови для тренувань і виступів. Але витрати на участь і постійне перебування в чемпіонаті сусідньої країни на порядок вищі, ніж вдома. Нам не вдалося зібрати до купи партнерів і спонсорів, які підтримують «Сокіл» з моменту відродження клубу влітку 2020-го. Нам говорили: «Іде війна, про який чемпіонат мова?» Власними силами потягнути тягар витрат я був не здатен. Тому вирішили зосередитися на чемпіонаті України.

На моє глибоке переконання, для того, щоб наша найперспективніша молодь прогресувала і продовжували розвиватися вже зрілі хокеїсти, їм треба створити конкурентне середовище. В менш конкурентному чемпіонаті, яким є теперішній український, рости складніше. Хлопцям треба до когось тягнутися і набиратися майстерності. Зрештою, варто визнати, що в цих реаліях ми отримали дуже непоганий чемпіонат України. Всі команди були приблизно одного рівня, тому цікавих матчів не бракувало. Так, ці поєдинки супроводжувалися великою кількістю помилок, але для гравців це був непоганий досвід».

Також В’ячеслав Лецкан підтвердив, що восени «Сокіл» виступатиме в Континентальному кубку.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.