Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 04 червня 2023, 11:30
4395
8

Менеджер Ломаченка: «Хейні занадто наляканий, щоб вийти на реванш»

Егіс Клімас не вірить, що американець погодиться на другий бій з українцем

| Оновлено 04 червня 2023, 11:30
4395
8
Менеджер Ломаченка: «Хейні занадто наляканий, щоб вийти на реванш»
Getty Images/Global Images Ukraine. Девін Хейні і Василь Ломаченко

Егіс Клімас, менеджер Василя Ломаченка (17-3, 11 KO) розповів, чому команда українця не розраховує, що абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Девін Хейні (30-0, 15 KO) погодиться на реванш.

«Жодна комісія не може призначити реванш. Тож ми можемо скаржитися, скільки захочемо, але в комісії немає повноважень призначати реванш. Оголосити реванш може тільки Хейні, якщо вийде і скаже: «Гей, я досить мужній і хочу зробити це».

Але я не думаю, що це станеться. Наша команда не думає, що реванш відбудеться. Ми вважаємо, що Хейні занадто наляканий, щоб вийти на реванш. Ми навіть на це не розраховуємо», – сказав Клімас.

В ніч з 20 на 21 травня Хейні переміг Ломаченка в Лас-Вегасі за очками (116-112, 115-113, 115-113) і зберіг усі свої пояси.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Навіщо йому ще раз виходити проти Ломаченка? Ломаченко для нього вже відпрацьований матеріал. Хейні переміг та й шукає інших опонентів.
Выталкиватель парашутистов
Перечитал с  12 -кратной лупой договор на бой, и там нет даже намека на бой-реванш,если Вася проиграет, да такого априори и не могло быть- не Вася чемпион.... А вот пункт о бое- реванше, если Хейни проиграет - есть. Так что хватит писать просьбы о повторе боя, паровоз уехал для Васи... В свое время он лоханулся, когда проиграл все пояса, но жизнь его ничему не научила... Пора переквалифицироваться в управдомы, как писали классики.... 
Алекс днепр
Придурок заблокировал украинский контент в сетях так зачем вы его вспоминаете .? Спорт юа что так плохо ? Хозяева требуют ?
Алекс днепр
Уберите эту тварь ватную из обсуждения 
Viktor Viktorov
Докажи що ти чемпіон....зроби реванш
Виктор Алтухов
Хейни слишком много хвастался и вел себя неадекватно, как некоторые комментаторы у нас. Он бой проиграл вчистую и понял, что вторично проиграет снова.