Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
441
0

Аталанта – Монца. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 4 травня о 22:00 за Києвом

Аталанта – Монца. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 червня на «Атлеті Адзуррі д'Італія» пройде матч 38-го туру Серії А, в якому Аталанта зустрінеться з Монцею. Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Аталанта

Команда, швидше за все, закінчує еру Гасперіні. Джан П'єро активно сватають у Наполі, на місце тріумфатора Спаллетті, який хоче відпочити після тріумфу. З Бергамо наставник йде (якщо все-таки це станеться) не на піку. Ні, з ним Богиня пережила найкращий відрізок у своїй історії. Але потім був провал минулого сезону, коли завсідник Ліги чемпіонів залишився без єврокубків взагалі. І не зміг повністю відвоювати позиції й у нинішньому розіграші. Не допоміг навіть штраф Ювентуса, який викинув його з боротьби за топ-4. Шанси були до останнього, але на що може сподіватися клуб, що програє на фінішній прямій тричі у 4-х турах? Причому поступається не тільки Ювентусу і, минулої суботи 2:3, Інтеру, але поступається 0:1 навіть Салернітані?

Монца

Клуб проводить дебютний сезон у Серії А. Це заслуга, по-перше, Сільвіо Берлусконі, який вирішив кілька років тому вкластися в команду з передмістя Мілана, що постійно бовталася на напіваматорському рівні. По-друге, чудово виявив себе Раффаеле Паладіно. Відомий раніше як талановитий форвард, що не розкрився повністю, він зайняв тренерську посаду після проваленого старту. Спочатку недосвідчений фахівець розглядався, звичайно, як в.о. Але червоно-білі з ним показували хорошу статистику. Вже давно стало зрозуміло, що новачок не вилетить із Кальчо. Але він і навесні демонстрував класні результати з безпрограшною серією, що включала навіть перемоги над Інтером та Наполі. І лише минулого туру програли раптом Лечче.

Статистика особистих зустрічей

Наприкінці минулого століття сторони чотири рази грали в рамках Серії В. І тоді Аталанта виграла тричі за єдиної поразки. У вересні, нарешті знову зустрівшись, Монца вдома програла 0:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом Аталанту. Але Монца провела відмінний сезон – можна ставити на гостей при форі +1,0 голів (коефіцієнт – 1,909).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 16
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.