Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1484
0

Верес – Інгулець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Перед останнім туром УПЛ обидві команди перебувають у зоні перехідних матчів

Верес – Інгулець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 4 червня, на стадіоні «Авангард» у Рівному відбудеться матч 30-го туру чемпіонату України з футболу. У ньому зустрінуться рівненський «Верес» і «Інгулець» із села Петрове Кіровоградської області. Початок матчу заплановано на 15:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Інгулець» випереджає рівненський клуб на три очки. Втім, навіть перемога не обов'язково гарантує, що команда з Петрового уникне участі у перехідних матчах за право залишитися в УПЛ. Те саме твердження стосується і «Вереса». Багато залежить від результатів матчів конкурентів.

Верес

Рівненський клуб досить успішно стартував у цьому чемпіонаті. У перших одинадцяти турах «Верес» здобув п'ять перемог, чотири рази програв і два матчі звів до нічиєї. Однак потім була безвиграшна серія, що тривала 11 турів. Вона закріпила підопічних Юрія Вірта у нижній частині турнірної таблиці. Зараз «Верес» із 28 очками йде на 14-му місці.

Не дивно, що наприкінці сезону розпочалися розмови про можливу зміну головного тренера. Зокрема, з'явилася інформація про те, що «Верес» погодив контракт із Остапом Маркевичем, він має очолити команду з наступного сезону. Водночас президент «Вереса» Іван Надєїн заявив, що питання про те, хто буде головним тренером, ще не вирішене.

За інформацією ЗМІ, «Верес» на платній основі замовив VAR на ключовий для себе матч останнього туру УПЛ проти "Інгульця". Регламент зазначає, що клуб має подати заявку за два тижні до матчу, тоді як «Верес» це зробив за 9 днів до гри. Начебто з цієї причини було отримано відмову.

Інгулець

Команда з Петрового розпочала сезон із безвиграшної серії з дев'яти матчів, що одразу визначило її в зону аутсайдерів. У середині сезону «Інгулець» прокинувся. Наприкінці першого та початку другого кола команда здобула сім перемог, у тому числі над луганською «Зорею» та київським «Динамо». Однак наприкінці чемпіонату «Інгулець» знову забуксував: в останніх восьми турах лише одна перемога – над головним аутсайдером сезону «Львовом».

У боротьбі за виживання «Інгулець» провів весь чемпіонат. Восени клуб навіть змінив тренера. Після осінніх невдач на посаді головного тренера Сергія Лавриненка змінив спочатку Младен Бартулович, а потім команду очолив Сергій Ковалець.

Перед останнім туром «Інгулець» посідає 14-те місце. У команди 31 очко. Стільки ж набрали харківський «Металіст 1925» та львівський «Рух».

Статистика матчів

«Інгулець» та «Верес» в офіційних матчах зустрічалися шість разів. Тричі переміг рівненський клуб, двічі – клуб із Кіровоградської області. Ще один матч завершився внічию. У першому колі нинішнього чемпіонату «Верес» поступився «Інгульцю» у Петровому з рахунком 0:1.

Орієнтовні склади

«Верес»: Когут, Гагун, Курко, Вовченко, Балан, Кльоц, Кучеров, Г. Пасіч, Лебеденко, А. Блізніченко, Гайдучик.

«Інгулець»: Паламарчук, Нагієв, Кучеренко, Ковальов, Мельничук, Клименко, Коробенко, Запорожець, Козак, Сітало, Козиренко.

Прогноз на протистояння

Боротьба двох команд, які прагнуть уникнути участі у матчах за збереження місця в УПЛ, буде жорсткою та безкомпромісною. Найімовірніше, переможе той, хто заб’є першим. Поставимо на перемогу господарів із мінімальною перевагою.

4 червня, неділя

«ВЕРЕС» – «ІНГУЛЕЦЬ»
Рівне. Стадіон «Авангард». 15:00
ТБ-трансляція – ОТТ-платформа Setanta Sports и телеканал Setanta Sports+
Арбітр: Володимир Новохатній (Черкаси)
ВЕРЕС – ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МИХАЙЛЕНКО: «Спочатку спробуємо вийти до півфіналу Євро-2024 U-19»
Футбол | 27 квітня 2024, 04:37 0
МИХАЙЛЕНКО: «Спочатку спробуємо вийти до півфіналу Євро-2024 U-19»

Коуч збірної України U-19 розповів про завдання команди

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.