Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 04 червня 2023, 08:11
407
0

Брест – Ренн. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 3 червня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 04 червня 2023, 08:11
407
0
Брест – Ренн. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

3 червня на «Франсіс Ле Бле» пройде матч 38-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Брест» зустрінеться з «Ренном». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Брест

Клуб піднявся до Ліги 1, в черговий раз, у 2019-му році. Зрозуміло, що завдання поки що найбільш прості та зрозумілі. Хоча минулого сезону вдалося вибратися на 11-е місце, що стало гарним досягненням для піратів. У цьому розіграші, щоправда, був відверто провальний старт, і загалом невдалі результати. І не дивно, що у січні тут з'явився новий наставник, Ерік Руа. Він дуже довго не працював як тренер, але треба визнати, що навесні його зусиллями вдалося додати, причому помітно. З середини березня був відрізок, коли програли тільки Лор'яну, за великої кількості перемог. У травні взагалі вдалося послідовно перемогти Осер, Клермон і, в минулому турі, навіть Марсель на виїзді. Тоді з передач Ле-Мелу відзначилися Маньєтті і на 81-й хвилині Камара.

Ренн

Команда останнім часом показує гідні результати. У 2019-му році червоно-чорні змогли нарешті після дуже довгої паузи виграти трофей у вигляді кубка країни. А за рік було оформлено максимальне за всю історію, 3-тє місце. Та й рік тому команда фінішувала знову високо, хай і не повторила рекорду: зайняли 4-ту позицію. Наразі сезон був для підопічних Брюно Женезьо досить непростим. У Лізі Європи їх уже у 1/16 вибив донецький Шахтар, приблизно тоді ж були кубкові 0:1 із Марселем. Спад стався і в Лізі 1, але там усе намагаються виправити фінальним ривком. Виграно 5 матчів із 7 останніх, у тому числі всі 3 поспіль. Окремо стоїть 2:0 із прямим конкурентом - Монако.

Статистика особистих зустрічей

Брест востаннє виграв офіційний матч у Ренна ще 2011-го року. Нічиїх теж вистачало, але 2022-го червоно-чорні виграли у піратів в обох поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори очевидно орієнтуються на такий чинник, як мотивація. Перемога потрібна гостям, а господарі вже все вирішили, хоч і у формі. Погодимося і ставимо на перемогу Ренна (коефіцієнт – 1,615).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 85
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.