Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 03 червня 2023, 21:07
137
0

Барі – Зюдтіроль. Прогноз та анонс на матч за право зіграти у серії А

Поєдинок відбудеться 2 червня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 03 червня 2023, 21:07
137
0
Барі – Зюдтіроль. Прогноз та анонс на матч за право зіграти у серії А
Getty Images/Global Images Ukraine

2 червня на Маріо Рігамонті пройде матч-відповідь 1/2 фіналу за право зіграти в Серії А, в якому Барі зустрінеться з Зюдтіролем. Старт поєдинку заплановано на 20:30 за європейським часом.

Барі

Команда чудово провела цей сезон. Адже вона повернулася в Серію В рік тому, після 4-річної паузи - очевидно, що давались взнаки зусилля Де Лаурентіса, що зайшов до збанкрутілого проекту парою років раніше. Звичайно ж, виявив себе і тренер Мішель Меньяні, що очолив проект у 2021-му році. Більше того, він зі своїми підопічними зміг на вищому рівні замахнутися на боротьбу за пряму путівку до Кальчо. Не вистачило трохи, кількох перемог. У підсумку Дженоа набрала на 8 очок більше і зайняла прохідне 2-е місце. Але варто пам'ятати, що грифони закінчили розіграш, вигравши 4:3 у конкурента, так що боротьба ще навесні йшла всерйоз. Тепер на претендента чекає непростий плей-оф. 29-го травня мало не дотягнули до фінального свистка у форматі нульової нічиєї. Але таки пропустили на 2-й доданій хвилині.

Зюдтіроль

Клуб молодий, за італійськими мірками - наступного року він відзначає 50-річний ювілей з моменту створення. І тільки цього сезону біло-червоні дебютували в Серії В. Новачок чудово себе виявив, більшу частину розіграшу йдучи ніс до носа з Барі, з шансами піднятися ще вище напряму. Але з середини квітня пішов спад. Тирольці видали відрізок з 1-ою перемогою у 7 поєдинках, програвши при цьому тричі. У результаті їх обійшли у таблиці і Кальярі, і Парма. З 6-го місця довелося вирушати у стикові поєдинки з 1-го раунду. Вже 26 травня команда зіграла на своєму полі з Реджіною, і, відверто кажучи, та виглядала як мінімум не гірше, і Полуцці довелося рятувати, видаючи сейви. Ну, а наприкінці Казіраги забив єдиний і вирішальний гол. Через три дні сценарій повторився. Тільки цього разу джокером виявився Ровер.

Статистика особистих зустрічей

Минулої весни Зюдтіроль виграв у Барі 2-1 у Суперкубку Серії С. Але на вищому рівні сильнішими були півники: 2:2 вдома, 1:0 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Барі. Але зрозуміло, що гості спробують знову закритися - ставимо на тотал менше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,82).

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

РЕБРОВ: «Починаємо підготовку до ЧЄ. Ми непогано грали з Італією й Англією»
Футбол | 29 березня 2024, 00:45 0
РЕБРОВ: «Починаємо підготовку до ЧЄ. Ми непогано грали з Італією й Англією»

Збірна України вийшла на Євро-2024, здолавши команду Ісландії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.