Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 червня 2023, 01:19
64
0

Шемрок Роверс – Дандолк. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Ірландії

Поєдинок відбудеться 2 червня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 03 червня 2023, 01:19
64
0
Шемрок Роверс – Дандолк. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Ірландії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 червня на Таллат Стедіум пройде матч 18 туру чемпіонату Ірландії, в якому Шемрок Роверс зустрінеться з Дандолком. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Шемрок Роверс

Клуб на даний момент може вважатися найсильнішим у країні. І в історичному плані – у нього рекордні 20 чемпіонських титулів. І головне, це не давні заслуги: обручі виграли всі 3 останні розіграші місцевої Прем'єр-Ліги. 2022-го був у результаті 13-очковий відрив від найближчих переслідувачів. А зараз, на такому тлі, Роверс мало не провалюється, за своїми мірками. Фаворит не міг виграти у 6 перших турах, нехай і програв тоді лише Деррі Сіті. Потім, щоправда, все змінилося на 180 градусів, і в 10 наступних турах була лише 1 втрата очок, коли Шелбурн примудрився в Дубліні досяг почесної нічиєї 2:2, 1-м махом повернувшись на лідируючі позиції. Але кінець весни знову не задався для володаря титулу - він програв поспіль Дрогеді Юнайтед вдома та Корк Сіті на виїзді, відкотившись на 2-е місце.

Дандолк

Команда успішна, за ірландськими мірками, на міжнародній арені. Вона двічі діставалася групового етапу Ліги Європи, спочатку у 2016-му, а потім – і у 2020-му році (щоправда, потім у своїх квартетах посідала 4-е місце). Приблизно на той час припав і останній золотий період на внутрішній арені. У 2014-2019 The Lilywhites 5 разів ставали чемпіонами країни – всього у них 14 титулів. Потім виходило хіба що у кубковому форматі. У Прем'єр-Лізі, наприклад, у 2022-му, було 3-є місце, і те його посіли, поступившись лише за додатковими показниками Деррі Сіті. Цього сезону хороші відрізки чергуються з провальними. Так, наприкінці квітня - на початку травня було 4 перемоги поспіль. Але потім були нові осічки - Деррі Сіті і Сент-Патрікс програли, з Богеміанс вдома, повівши в 2 м'ячі після півгодини, закінчили 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Шемрок Роверс виграв у Дандолка тричі у 4 крайніх турах. У березні він переміг розгромно, 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори й досі вважають обручів явним фаворитом. Але вони теж нестабільні, тому ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,77).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.