Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
|
16255
1

Еліна СВІТОЛІНА: «Останній гейм – фантастичний? Я залишила всі сили»

Українка прокоментувала перемогу над Анною Блінковою у третьому раунді Ролан Гаррос

Еліна СВІТОЛІНА: «Останній гейм – фантастичний? Я залишила всі сили»
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA 192) прокоментувала перемогу над Анною Блінковою (WTA 56) у 1/16 фіналу Відкритого чемпіонату Франції з тенісу 2023:

«Перший сет з мого боку вийшов не дуже вдалим, я не дуже добре пересувалась, не грала у свій найкращий теніс. Але мені треба було продовжувати боротися, знайти свій гарний теніс. Після першого гейму у другому сеті я грала краще і краще, я справді намагалася боротися. За таких приголомшливих трибун важко не битися. Я просто намагалася віддати усі сили. Іноді я не почувала себе дуже добре. Але зрештою зіграти добре під тиском наприкінці матчу – це був особливий момент. Я дуже дякую, що ви мене надихали, це було неймовірно.

Останній гейм був фантастичним? Так, я просто вирішила залишити всі сили на корті. Я подавала на матч на цій половині корту проти вітру, це було трохи складно. Але в результаті я була дуже щаслива забити цей бекхенд по лінії, я виклалася на 100% на цьому ударі, тому дуже рада, що змогла взяти цей гейм на подачі.

Які мої очікування? Я просто намагаюся грати матч за матчем. Я приїхала сюди без очікувань, повертатися в тур після народження дитини – це дуже важко. Але я дуже вмотивована йти далі на цьому турнірі. Наступна суперниця – дуже складна. Тому головне – це відновити сили та бути готовою до наступної битви. Це дійсно дуже, дуже особливі моменти тут, Ролан Гаррос. Я завжди любила тут грати, завжди дивилася Ролан Гаррос у дитинстві в Україні, здається, це був єдиний турнір Grand Slam, який у нас показували. Я дуже рада, що маю шанс знову тут зіграти».

Оцініть матеріал
(97)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romeoboss
Чудовий матч! На грані !
Еліна супер! Це поки наікраще повернення! Чесно
я не вірив у щось гарне! Але
на разі ТОП!