Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 червня 2023, 14:56
51
0

Американський вид відображення коефіцієнтів

Розбираємося в нюансах американського виду відображення коефіцієнтів

| Оновлено 01 червня 2023, 14:56
51
0
Американський вид відображення коефіцієнтів

У світі беттінгу поширені 3 види відображення коефіцієнтів. Найпоширеніший у нас, і найпростіший у плані розуміння - це "європейський", коли потрібно просто помножити суму ставки на зазначені цифри котирування, і виходить потенційний підсумкові виграш. Уже складніший британський. Це простий дріб, де вказано чистий дохід у знаменнику і сума, яку треба для цього поставити, в чисельнику. Але ще складніше, особливо для новачка, представлений "американський коефіцієнт".

У цьому варіанті взагалі не використовуються дроби. Замість цього фігурують цілі числа, причому вони можуть бути як позитивні, так і негативні. У підсумку, коли навчитеся "читати" ці лінії, відразу почнете розуміти, хто в цій парі буде фаворитом.

Замість складних пояснень краще показувати застосування цих коефіцієнтів на наочному прикладі. Наприклад, ви знаєте, що в поєдинку команда А явно сильніша і розглядається як фаворит. Але замість звичних цифр там у графі "перемога" представлено "-250". Але насправді все досить просто. Отже, щоб виграти 100 рублів на цьому ринку, гравцеві потрібно ризикнути 250.

Інша картина спостерігатиметься під час ставок на аутсайдера в парі. Нерідко на те, що така команда виграє, можна в лінії знайти привабливі навіть без розуміння, але незрозумілі цифри типу "+450". Але теж досить просто це читається: гравець розуміє, що, поставивши на такий результат сотню, він, у разі перемоги, отримує 450 рублів прибутку.

Експерти формулюють правила визначення американського коефіцієнта, щоб ставало зрозуміло навіть недосвідченому беттору:

  • якщо в коефіцієнті перед числом стоїть знак "плюс", то число відповідає тому чистому прибутку, який можна отримати в разі перемоги за ставки, що дорівнює 100 одиниць;
  • якщо в котируванні перед числом стоїть знак "мінус", значить, що під ним розуміють суму, яку доведеться поставити для того, щоб отримати чистий прибуток у розмірі рівно 100 грошових одиниць.

Загалом, усе досить зрозуміло, особливо після того, як кілька разів спробувати. Це вже простіше для сприйняття після пояснень, ніж "британський" коефіцієнт. Однак усе-таки добре, що в нашому регіоні використовується більш наочний варіант - "європейський".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 5
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.