Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1007
0

Брешія – Козенца. Прогноз та анонс на матч за право залишитися у Серії В

Поєдинок відбудеться 1 червня о 21:30 за Києвом

Брешія – Козенца. Прогноз та анонс на матч за право залишитися у Серії В
Getty Images/Global Images Ukraine

1 червня на «Маріо Рігамонті» пройде матч у відповідь за право залишитися в Серії В, в якому «Брешія» зустрінеться з «Козенцею». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Брешія

Команда лише у 2019-му році вигравала цей дивізіон та пробивалася до Кальчо. Але затриматись у Серії А не вийшло, вже через рік ластівки вирушили на звичний рівень, де вже не вдалося показувати високий рівень. Хоча рік тому було 5-е місце та участь у плей-оф за підвищення, щоправда, невдале. Зараз же доводиться відстоювати право залишитися хоча б у Серії В. І то вдалося додати, набравши у квітні – на початку травня 10 очок у 4-х турах і піднявшись із самого дна турнірної таблиці. Ось тільки розвинути успіх не вдалося, програли Пармі і звели лише внічию зустрічі з Пізою та Палермо. Це допомогло принаймні залишити Перуджу на 18-му місці - її випередили на 1 бал. Але ще потрібно впоратися з Козенцею, яка має перевагу після домашнього поєдинку.

Козенца

Клуб наступного року відзначає своє 110-річчя. Але жодного разу не виходило пробитися до Серії А - максимум піднімалися на 5-е місце у 2-му дивізіоні Італії, і то далекого вже 1992-го року. Актуальним завданням для вовків стає збереження прописки хоча б у Серії В. Рік тому вдалося зайняти 16-е місце і перенести нервування у вигляді стиків з Віченцею (2:0 вдома після 0:1 на виїзді). Були надії на те, що цієї весни вдасться додати. Але все зіпсував вкрай невдалий фініш. Вигравши 1:0 у Пізи ще 1 квітня, потім команда не вигравала в 7 поєдинках поспіль: 5 поразок за 2 нічиїх. Але, головне, вдалося в потрібний момент зібратися і оформити 1:0 з Брешією 25 травня - єдиний гол забив найкращий бомбардир, Насті.

Статистика особистих зустрічей

У рамках регулярки цього сезону кращою була Брешія: нічия на виїзді та 2:1 вдома. Але у вирішальний момент, минулого четверга, ластівки в гостях програли.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш Брешії. Погодимося і поставимо те що, що господарі виграють у основний час (коефіцієнт - 1,98).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.