Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2023, 14:12
104
0

Сервіси порівняння коефіцієнтів

Як користуватися сервісами порівняння коефіцієнтів?

| Оновлено 31 травня 2023, 14:12
104
0
Сервіси порівняння коефіцієнтів

Ключовим фактором у світі ставок залишаються коефіцієнти. Це показник того, скільки можна заробити, вдало оформивши парі на ту чи іншу подію. Нині на ринку дуже багато "гравців", що розробляють свої лінії та мають різні політики в плані маржі й роботи із залучення та збереження клієнтів. Тож хорошим інструментом стають різні сервіси порівняння коефіцієнтів. Як правило, це сайти, орієнтовані на гравців на спортивних ставках, що збирають лінії безлічі онлайн-букмекерів і порівнюють їхні коефіцієнти для того, щоб виявити найвищі в розрізі конкретної, обраної ставки.

Поступово цей сервіс розвивається, адже з'являється все більше таких джерел. Тож, щоб залучити побільше читачів, сервіси почали надавати й супутні послуги. Вони вказують на коефіцієнти, що падають або зростають, збирають і розміщують всіляку спортивну статистику, збирають і публікують іншу інформацію, що корисна для тих, хто полюбляє ставки, або навіть просто цікаві дані.

Спочатку сервіс порівняння коефіцієнтів був "вотчиною" великих спеціалізованих сайтів. Але поступово подібне почало з'являтися і на інших порталах, нехай і в обмеженому, урізаному вигляді. Деякі ресурси вже дуже популярні. Вважається, що їхня затребуваність залежить насамперед від загальної кількості букмекерів, які скануються, а також від представлених видів спорту, їхніх ліг і окремих подій, а також розписів, які відстежуються.

У кожного своя політика допуску до своїх даних. Нерідко для того, щоб повноцінно користуватися можливостями сторінки, на ній потрібно пройти повноцінну реєстрацію. І тільки тоді починають відображати всю зібрану інформацію. Але вистачає і тих, хто від самого початку діє відкрито і не вимагає від відвідувачів жодної авторизації.

Сервіс - це хороша підмога. Особливо вони корисні для тих, чия стратегія роботи на ринку букмекерів заснована на пошуку прогрузів і вилок. Але й загалом інформація дуже наочно показує, яким є середній ринок конкретної події, і яку маржу на неї закладають різні букмекерські контори - саме через неї коефіцієнти у всіх різні.

Корисно загалом для аналізу вивчити, як змінювалися коефіцієнти на обраний матч. Якщо котирування зменшуються, особливо і стабільно, то на це має бути причина. І під час підготовки до парі, аналізу, її потрібно встановити.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.