Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 31 травня 2023, 03:04
1584
0

Переживши жахіття війни. Тростянець оголосив про повернення до Другої ліги

Клуб розпочав спеціальний відбір футболістів у відновлений клуб

| Оновлено 31 травня 2023, 03:04
1584
0
Переживши жахіття війни. Тростянець оголосив про повернення до Другої ліги
ФК Тростянець

Футбольний клуб «Тростянець» із Сумської області оголосив про повернення в Другу лігу України та розпочав «Незламний відбір» футболістів у команду.

Заява футбольного клубу Тростянець

У 2022 році Тростянець відчув на собі усі жахіття війни. З перших днів повномасштабного вторгнення місто було окуповано російськими військовими, які вбивали, грабували та знищували все, що створювалось роками.

Після того, як ЗСУ вибили з міста російську наволоч, Тростянець почав активний процес відновлення. Багато вже зроблено, та ще багато роботи заплановано й погоджено на цей рік. У поняття «відновлення України» у Тростянці вкладають не лише піклування про економіку, інфраструктуру, освіту. У місті шукають способи для відновлення кожного українця: його фізичного і ментального здоров’я. Саме тому підтримуються і проекти, пов’язані зі спортом. Бо це – перші й найкращі ліки!

Влітку 2022 року ПФЛ надала право ФК «Тростянець» призупинити на рік виступи в Другій лізі України. При цьому клуб не втратив статусу професійної команди, до якого йшов останні 8 років.

Клуб скористався цим правом і останній рік присвятив посиленню роботі власної академії. У клубі анонсували, що підготовча робота до нового сезону головної команди в активному розпалі, й вже є домовленості про нові партнерства.

Враховуючи, що зараз формується нова команда, ФК «Тростянець» оголосив про початок «Незламного відбору», де кожен, хто бажає, може отримати шанс стати професійним футболістом. Для цього слід подати заявку на відбір на сайті клубу.

Футбольному клубу, як і місту, добре дісталось від російських окупантів. Були прямі «прильоти» в футбольне поле, бігові доріжки, в адмінбудівлі вибито вікна та пошкоджено фасад, постраждала база клубу та автобус команди. Частина відновлювальних робіт вже виконана, а на решту ФК «Тростянець» оголосив збір коштів.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.