Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 червня 2023, 05:26
2674
1

Челсі оголосив про проведення благодійного матчу на підтримку України

Андрій Шевченко та Олександр Зінченко – капітани синьої та жовтої команд

| Оновлено 21 червня 2023, 05:26
2674
1
Челсі оголосив про проведення благодійного матчу на підтримку України
ФК Челсі

Лондонський «Челсі» офіційно оголосив про проведення на домашній арені «Стемфорд Брідж» благодійного матчу Game4Ukraine, під час якого буде зібрано кошти для відновлення України.

Президент України Володимир Зеленський також повідомив про проведення Game4Ukraine у публічному зверненні. «Челсі» проведе спеціальний матч у суботу, 5 серпня, на підтримку його ініціативи UNITED24 щодо збору коштів на реконструкцію ліцею імені Михайла Коцюбинського у Чернігівській області. Ця школа була вражена російськими ракетами.

Гра розпочнеться 5 серпня о 18:00, і в ній візьмуть участь дві команди – «Жовта» та «Синя», які складають національні кольори України. Команди на стадіон «Стемфорд Брідж» виведуть колишній нападник «Челсі» Андрій Шевченко та захисник «Арсеналу» Олександр Зінченко, які є амбасадорами платформи UNITED24.

Володимир Зеленський: «Підтримую ініціативу Андрія Шевченка та Олександра Зінченка провести благодійний матч у Лондоні. Гра Game4Ukraine на «Стемфорд Брідж» – це можливість для футбольної спільноти всього світу об'єднатися, виявити солідарність, допомогти Україні та допомогти нашим дітям повернутися за шкільні парти».

Андрій Шевченко: «Благодійний матч для України ми обговорювали із президентом Зеленським рік тому, коли я став першим послом UNITED24. На організацію такого заходу пішов час. Гра за Україну та заради України проходитиме на стадіоні, який я дуже добре знаю. Це домашній стадіон «Челсі» -– «Стемфорд Брідж». Впевнений, що цей матч підтримають як уболівальники «Челсі», так і «Арсеналу», а також усі, хто любить футбол і хоче висловити свою солідарність із Україною».

Два капітана оберуть свої команди з-поміж топ-футболістів сучасності, а також запрошених знаменитостей. У матчі візьмуть участь безліч зіркових імен із «Челсі» та ширшого футбольного світу. Склади будуть оприлюднені до серпня. Цього дня також звучатиме жива музика на стадіоні – заплановано концерт поблизу поля під час розширеної 45-хвилинної перерви.

Вартість вхідного квитка становить £28 для дорослих та £15 для юнаків та людей похилого віку. Квитки з гарним видом на концерт (у перерві матчу) продаватимуться за £50 для дорослих або £25 фунтів стерлінгів для юніорів та пенсіонерів. Спеціальний пакет із гостинністю від клубу «Челсі» можна придбати за ціною 50 фунтів стерлінгів (тільки за місце) або від 120 фунтів стерлінгів за повні послуги.

Президент України Володимир Зеленський запустив ініціативу UNITED24, щоб люди у всьому світі могли робити пожертви безпосередньо українській державі на підтримку низки конкретних цілей. Вже зібрано понад 275 млн фунтів стерлінгів, причому пожертвування надходять з усього світу.

Однак доведеться ще багато зробити, щоб допомогти Україні оговтатися від цієї жахливої війни, пише прес-служба «Челсі». Всі кошти, зібрані Game4Ukraine за рахунок продажу квитків, спонсорства та спеціального асортименту товарів, доступних у цей день, підуть на відновлення життєво важливого освітнього центру, який гарантує, що діти зможуть навчатися у безпечному та стабільному середовищі.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алекс днепр
Ватники с ума сойду