Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2023, 23:10
3017
2

ГРИГОРЧУК: «Як Чорноморець провів другу частину сезону – це ніяк не виліт»

Головний тренер одеської команди прокоментував поразку від «Руху»

| Оновлено 29 травня 2023, 23:10
3017
2
ГРИГОРЧУК: «Як Чорноморець провів другу частину сезону – це ніяк не виліт»
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку одеської команди від «Руху» (1:3) у матчі 29-го туру УПЛ:

«Можна говорити, що ми мали можливості, ми могли забити. Але зараз це нікому не цікаво. Цікавим є лише результат. Якби цей програш був в іншій стратегічній ситуації, якби ми знаходилися на іншому місці в турнірній таблиці, то можна було б дивитися на результат по-іншому. А зараз ми розглядаємо цей результат як прикру, неприпустиму поразку.

У спорті, як би ти не грав – треба виграти, треба вміти досягти результату в потрібний момент. А тепер можна сказати, що у нас є шанс перевірити себе в наступній грі – як ми будемо поводитися в такій складній ситуації. Це сильний тест для кожного з нас, і це цікаво.

Це не перша гра, яку ми просто не могли програти. Забуваємо, аналізуємо помилки. Але ми піднімаємо голову та розуміємо: те, як «Чорноморець» провів другу частину чемпіонату – це ніяк не виліт, це набагато вище місце у таблиці. Але через те, що в першому колі ми втратили багато очок, зараз ми в такій ситуації. Я певен у кожному футболісті. Впевнений, що ми виконаємо завдання, а вивчення своїх помилок допоможе нам здобути досвід».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
это уже 3 проигрыш подряд дома --вам не стыдно так играть --ГРИ не ставь Штогрина и другой хлам  это ослабление команды с первых минут матча--есть же молодые ребята -приглашайте игроков с 1-2 лиги а этот пенсионный хлам уберите---что там с Алефиренко-Авагимяном -Войтиховским --- осталась 1 игра с Металлистом хоть эту не проиграйте -нужно забрать Бугая со  Львова он лучше Хадида-Гладкого-Юсова и ищите голкипера то что сейчас в ЧО это дырки
vbrjkf
Бойко хоче грати. Варіант.