Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 29 травня 2023, 18:59
7798
3

Марта КОСТЮК – про реакцію глядачів у Парижі: «Я такого не очікувала»

Українська тенісистка здивована тим, що сталося на Ролан Гаррос

| Оновлено 29 травня 2023, 18:59
7798
3
Марта КОСТЮК – про реакцію глядачів у Парижі: «Я такого не очікувала»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк у першому раунді Відкритого чемпіонату Франції з тенісу програла другій ракетці світу Аріні Соболенко.

Після завершення матчу Костюк не потиснула руку представниці рб, за що була освистана деякими вболівальниками на трибунах корту Філіпа Шатріє – центральної арени французького мейджора.

«Те, що сталося, мушу сказати, я такого не очікувала. Не очікувала, але я ніяк на це не відреагувала. Чесно, людям має бути соромно, але не мені [за них] вирішувати. Я почуваюся нормально. У соціальних мережах після моїх заяв я отримую багато негативних реакцій, але я видалила майже всі соціальні мережі з телефону. Я нічого не читаю. Я закриваю коментарі, і я не хочу – чесно кажучи, не хочу. Мені набридло те лайно, яке говорять люди. Це не має сенсу, тому я просто пропускаю це.

Я впевнена, що на Вімблдоні буде по-іншому, тому що торік на Вімблдоні цих гравців усунули від виступу. А коли я була у Великій Британії минулого року, люди інакше на нас реагували, навіть буквально на вулиці. Я відчула багато підтримки, тому я дуже впевнена, що їхня реакція була б іншою», – сказала українка на пресконференції після матчу.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alehandro
У британців і французів різний менталітет: французи у двох Світових війнах перед німцями ноги розсували, а брити за них воювали, тому лягушатникам не відомо, що таке принципова позиція, їм би тільки компроміси шукать...