Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 травня 2023, 12:40
5974
1

Шелестюк розкритикував тактику Ломаченка в бою з Хейні

Українець упевнений, що Василь поводився занадто пасивно після вдалих комбінацій

| Оновлено 28 травня 2023, 12:40
5974
1
Шелестюк розкритикував тактику Ломаченка в бою з Хейні
Getty Images/Global Images Ukraine. Девін Хейні і Василь Ломаченко

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк (19-0-1, 11 KO) прокоментував результат поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між Василем Ломаченком (17-3, 11 KO) і Девіном Хейні (30-0, 15 KO).

«Хейні був хороший у цьому поєдинку: він змінив тактику і прийняв бій, а не бігав на джебі від Ломаченка. Він відповідав ударом на удар, на кожну легку атаку Ломаченка відповідав силовим ударом по голові або по корпусу. Його робота по корпусу приносила свої плоди і зупиняла Ломаченка. Інакше я не розумію, чому Вася після хороших атак у 3-4 удари завжди відходив назад і починав робити ухили, тим самим даючи час відновитися Хейні. Замість цього йому потрібно було, пробивши, підсаджуватися нижче і вкладатися в кожен удар, намагатися закінчити цей бій якомога раніше.

Він і його команди мали розуміти, що за очками в такому поєдинку перемогу можуть не віддати. Особливо, коли йшов 10-11-й раунд, які Вася начисто забрав, і потрібно було робити ще більше, викладатися на повну. А він завжди відскакував назад. Ви можете подивитися повтор відео або нарізку. Завжди після хорошої комбінації – назад. Хороша комбінація – сів і вперед, вибиваєш його з рингу, закінчуєш поєдинок, і ти переможець. Але цього не було», – сказав Шелестюк.

В ніч з 20 на 21 травня Хейні переміг Ломаченка в Лас-Вегасі за очками (116-112, 115-113, 115-113) і зберіг усі свої пояси.

Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Над Ломою тяжїє занадто довга любительська кар'єра: любителі прагнуть виграти по очках, профі же намагаються нокаутувати!