Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2023, 14:17
1001
1

Львів – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В «Інгульця» мотивації більше

| Оновлено 29 травня 2023, 14:17
1001
1
Львів – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 29 травня, «Львів» у заключному в чемпіонаті домашньому матчі на стадіоні СКІФ прийматиме «Інгулець». Петрівці, на відміну від «містян» ще борються за збереження прописки в УПЛ і налаштовані не потрапити до зони перехідних ігор.

Львів

У попередньому турі «Львів» на своєму стадіоні зазнав чергової поразки - від «Чорноморця». Тож підопічні Анатолія Безсмертного утримують два програшні клубні антирекордні серіали: загальний, який триває в чемпіонаті 10 ігор і домашній – 5 ігор. Крім цього, загальна безгольова серія «містян» триває 495 хвилин, а на своєму полі - 394 хвилини.

У минулому турі в основному складі «Львова» дебютувало ще двоє молодих гравців з юнацької команди – Ілля Ольховий та Владислав Герич. Загалом з початку сезону тренерський штаб львівського клубу задіяв вже 41 футболіста. Попереду ще два тури і «містяни» можуть повторити всеукраїнський рекорд – 44 гравці за сезон.

Інгулець

Петрівці приїдуть до Львова після домашньої нічиєї в минулому турі з «Металістом 1925». Підопічні Сергія Ковальця знову не зуміли «розмочити» ворота суперників – 0:0. Загалом безгольова серія «Інгульця» з 19 квітня триває 705 хвилин і наразі займає 6-те місце в історичному списку найдовших серій без забитих голів усіх українських клубів (антирекорд – 982 хвилини).

Після минулої гри Ковалець зазначив: «Попереду ще дві гри і маємо перемагати». Через перебір жовтих карток пропустять матч досвідчені гравці «Інгульця» Андрій Кухарук та Володимир Одарюк.

Статистика зустрічей

Раніше «Львів» та «Інгулець» провели 4 гри в УПЛ і «містяни» ще жодного разу не перемагали: нічия та три поразки. Востаннє «Львів» приймав петрівців 23 серпня 2021 року і поступився з рахунком 1:2. Матч першого кола також завершився перемогою «Інгульця» - 1:0.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дмитра Кривушкіна (Харків), який провів 42 гри в УПЛ. Раніше «Львів» за Кривушкіна відіграв чотири матчі в чемпіонатах, здобувши одну перемогу та зазнавши трьох поразок. «Інгулець» же за суддівства Кривушкіна провів вже 10 ігор: чотири перемоги, дві нічиї та чотири поразки.

Прогноз на протистояння

«Львів» прагнутиме нарешті перервати свої затяжні програшні серіали в чемпіонаті, але команда дограє сезон омолодженим складом. «Інгулець», відчуваючи подих у спину команд із перехідної зони, гратиме тільки на перемогу. Нашим прогнозом буде мінімальна вікторія гостей.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ольховий, Михавко, Сасовський, Грисьо, Кузик, Алібеков, В. Михайлів, Р. Михайлів, Мишенко, Бєляєв, Бугай.

«Інгулець»: Паламарчук, Сидоренко, Ковальов, Кучеренко, Смоляков, Коробенко, Клименко, Козиренко, Головкін, Козак, Резепов.

29 травня, понеділок

«Львів» – «Інгулець»
Львів. Стадіон «СКІФ». 15:00
Пряма ТБ-трансляція на ОТТ-платформі Setanta Sports
ЛЬВІВ – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Юрій Назаркевич
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Львов так ни разу и не выиграл у Ингульца.  Так что всё по делу.