Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
970
0

Манчестер Юнайтед – Фулгем. Прогноз та анонс на чемпіонат Англії

Поєдинок відбудеться 28 травня о 18:30 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Фулгем. Прогноз та анонс на чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 травня на «Олд Траффорд» пройде матч 38-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Фулгемом». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда цього сезону мала відвойовувати позиції після провалу 2021/2022. І цю місію поклали на тен Хага. У Еріка не обійшлося без невдач і осічок. Виступи в Лізі Європи фаворита закінчилося 0:3 у чвертьфіналі у відповідь проти Севільї, з грубими ляпами Магуайра і Де Хеа. Ще раніше було 0:7 від Ліверпуля. Але при цьому у червоних все ж таки, сяк-так, але виграли суперечку за 4-е місце, причому відірвалися від переслідувача, не дотягуючи до останнього туру. У четвер увечері інтригу остаточно добили видовищною перемогою над Челсі. Ну і не забуваємо, що нідерландець виграв для манкуніанців Кубок Ліги - нехай не найрейтинговіший, але таки трофей. До речі, буде ще шанс на статусніший титул. Вже на початку червня червоні дияволи проведуть дербі із Сіті у фіналі Кубка Англії.

Фулгем

Клуб нарешті позбувся статусу футбольного ліфта. Очевидно, що це було зроблено у потрібний момент: Марку Сілва залишив своїх підопічних у Прем'єр-лізі. Втім, досить швидко стало зрозуміло, що котеджери цього разу не боротимуться за можливість не вилетіти до Чемпіоншипу, незважаючи на те, що таке було минулими роками. Навпаки, лондонська команда досить довго трималася серед претендентів на єврокубки. Але трьома поразками поспіль наприкінці квітня - на початку травня остаточно дали зрозуміти, що не хочуть або не можуть за це боротися. Втім, на гідне закінчення менеджер своїх підопічних зміг налаштувати. Столичний колектив виявивши принциповість, розбивши аутсайдерів, Лестер і Саутгемптон, та й минулого туру закінчив на 2:2 з міцним Кристал Пелас.

Статистика особистих зустрічей

2009-го року Фулхем двічі виграв у МЮ. Але після цього його вистачало максимум на нечасті нічиї з грандом. Цього сезону манкуніанці перемагали і в АПЛ, і в кубку.

Прогноз

Букмекерські контори розуміють, що гратимуть футболісти без жодної оглядки на результат, обидва досягли і так успіху. У таких умовах рекомендуємо ставити на те, що закінчать видовищним бенефісом з тоталом більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.