Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 27 травня 2023, 23:07
5457
0

У жіночому турнірі Золотої Євроліги Україна обіграла Угорщину

В першому матчі групи С українські волейболістки у Будапешті перемогли господарок майданчика 3:1

| Оновлено 27 травня 2023, 23:07
5457
0
У жіночому турнірі Золотої Євроліги Україна обіграла Угорщину
CEV

На відміну від чоловічого турніру, де у кожній групі виступають по чотири команди, у жінок за єдину путівку до фінального етапу боротимуться по три збірні. Тож у групі С сьогодні відбувся лише один матч. У Будапешті волейболістки Угорщини приймали збірну України.

В першій партії краще виглядали господарки майданчика, які виявилися сильнішими 25:22. Проте ключовим у цьому поєдинку, мабуть, став другий сет, у якому підопічні Івана Пєткова зуміли досягти успіху 27:25.

У третій партії на майданчику по суті було видно лише одну команду – це збірна України, яка виграла з великою перевагою 25:9. А ось у четвертому сеті українкам знову довелося поборотися за перемогу, яку вони здобули за відчайдушного опору суперниць 25:23.

Збірна України розпочала гру у такому складі: Дар'я Шаргородська, Світлана Дорсман, Анастасія Маєвська, Олександра Міленко, Анастасія Крайдуба, Євгенія Хобер, Христина Нємцева (ліберо). На заміну виходили – Вікторія Олійник, Юлія Димар, Уляна Котар, Вікторія Даньчак.

Золота Євроліга з волейболу 2023 року. Жінки
Група С. 27 травня
Будапешт (Угорщина)
Угорщина – Україна

1:3 (25:22, 25:27, 9:25, 23:25)

Завтра у неділю 28 травня там же суперниці зустрінуться знову. Цього разу господарками майданчика вважатимуться гравці збірної України.

Нагадаємо, що раніше чоловіча збірна України також виграла свій стартовий матч у Золотій Євролізі. З рахунком 3:0 підопічні Угіса Крастіньша обіграли Північну Македонію.

Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.