Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
20829
47

Дніпро-1 розглядав варіант не їхати на матч із Шахтарем. Названа причина

Дніпряни хотіли влаштувати протест після матчу з «Ворсклою»

Дніпро-1 розглядав варіант не їхати на матч із Шахтарем. Названа причина
ФК Дніпро-1

Керівництво футбольного клубу «Дніпро-1» розглядало варіант у знак протесту не їхати грати із «Шахтарем» у 29-му турі УПЛ.

Про це повідомляє Football Hub. За інформацією джерела, такий варіант розглядався через обурення керівництва клубу суддівством матчу з «Ворсклою», який дніпряни програли з рахунком 1:2.

У клубі були впевнені, що доля чемпіонства вже вирішена наперед, оскільки навіть при перемозі «Дніпра-1» над «Шахтарем», немає надій на втрату очок «гірниками» в останньому матчі з «Ворсклою».

Рішення про бойкот матчу все ж таки не було прийнято через необхідність боротися за друге місце.

Джерело FootballHub
Оцініть матеріал
(111)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 9
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Коментарі 47
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Було +9 на користь Дніпра-1 теперь мінус 5 на користь Шахтаря .Так саме на Ворсклі протест.А те що провалили друге коло  то таке.Дніпро -1 відверто просрав своє чемпіонство .Кучер і Ко самі себе виніть в першу чергу !
barca_messi
Дніпро-1 в УПЛ піднявся не з англійського чемпіоншипа, правильно? Всі знають реалії нашого чемпіонату. Взяти того ж Вернідуба, так він постійно і напряму каже, що його команди засуджують. І так, я впевнений, у кожного клуба, є претензії до суддівства. Просто, щоб бути чемпіоном, потрібно на порядок бути сильнішим за інших. А не розказувати, що нам пару пенальті не дали пробити і через це ми не стали чемпіонами. І все ж таки, є гра з Шахтарем, показуйте свій рівень, вигравайте і цим доводьте свою міць. А так ниють, наче в ЛЧ всіх громити зібралися, а їм не дають туди потрапити. В єврокубках так би грали, як зараз язиками молотять. А то як завжди, позорисько буде.
avk2307
Всі ж бачать як бюро ставок з Запасного став основним гравцем Бюро Ставок, чи ні?
igor shmuylo
И что бы Днепр делал в лиге чемпионов ,просто за выход денег заработал и все . Ивсе игры потом.   проиграли . 
vazazh
Чесно - бля настопизд...этот шахтер с его покупкой всего и без всего иного. их лицо показывают команды с запада, когда дают им пилюлей. А вексь чемпионат - к сожалению, давно продажнаяхерня, которую смотреть невозможно.
Yura Юрий
чего нет шансов, пусть отслюнявят Ворскле те будут костями ложиться
⬆️
Это раскольники из Футбол хаба этого точняк хотели.   Ведь тогда можно
баланду травить ни о чём.   А что то от штаба Днепр-1 ни мур мур.   Ну
повозмущался Кучер.   Так на его месте уже были и Скрипник, и Вернидуб, и
даже Де Дзерби с Луческу. 
В следующем сезоне учтут и не будут давать
реванши Заре и Динамо.
Сергей Долина
Шахтар - липовий чемпіон.
u6464u
як ви не тужтесь тут, а Шахтар підтвердив на протязі сезону що він на сьогодні сильніший клуб УПЛ , і це є суцільна правда, доказано як евросезоном так і чемпіонатом України . 
BuroStavokYoutube
Саме більше про суддівство кричать ті,чиї керівники самі матчі та весь футбол купляли,ботам копійку кинули,і вони возвеличують колись велике минуле,бо більше нема чого
nicksaf
Пора валить из этого коррупционного чемпионата. Есть же Польша, Румыния и перезаявиться там. Сколько можно играть в игру ШД -- "чемпион". Ведь в следующем сезоне будет то же самое. А в еврокубках Фейенорд-ШД 7-1.
AleksDnipro87
Розумієте, як. Те, яка корупційна клоака наш футбол, вплив Шахтар у цьому, чи не першочерговий на даному етапі. Спочатку це, звичайно була вина Динамо, яке в 90-х роках все підім'яло під себе. Потім Шахтар вклинився в цю боротьбу, і звичайно ж певною мірою був змушений купувати суддів, платити федерації, вони творили страшні речі на початку своєї "чемпіонської" каденції, у тому числі й купували суперників. Але суть у тому, що «Шахтар» не зупинився. Коли він переміг Динамо у кабінетах, він не зупинився. Шахтар не був тим клубом, який би на правах переможця виступив ініціатором перезавантаження українського футболу. Натомість ШД зайняв місце ДК, і продовжує творити ту саму дичину. Тож пішов би на 3 літери, цей шахтар. Мені все одно, що вони приносять євробали, я як і багато дніпрян принципово вболіватиму проти шахтаря, в кожному матчі.
BuroStavokYoutube
Так,хай би не їхали!!!Минус 100 очок і довічна діскваліфікація,фейкокоманди та фейко гравців,чемпіонів по пенальках)
DK1961
Еще есть шанс не выйти на игру с ржавыми. При  судействе любительницы телевизора и самой "неподкупной" судьи Украины и так ясно как игра закончится. Нечего делать чемпионский коридор картонному фальшивому "чемпиону"