Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 травня 2023, 18:42
3192
13

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Може, серед родичів Тимощука був граф Дракула?»

Екс-захисник - про спроби Анатолія Тимощука отримати румунське громадянство

| Оновлено 27 травня 2023, 18:42
3192
13
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Може, серед родичів Тимощука був граф Дракула?»
ФК Карпати Львів. Артем Федецький

Колишній партнер по команді Анатолія Тимощука Артем Федецький прокоментував спроби тренера «зеніта» отримати румунське громадянство:

«Та це маячня! Повірте мені: я Тимощука знав (знав, бо для себе цю людину викреслив з життя), багато років. Він жив на сусідній вулиці від моїх батьків. І ніколи я не чув, напевно, і Тимощукові рідні не чули, що у нього є якісь родичі в Румунії. Ви ж розумієте: наклали санкції, заборонили в’їзд в Україну, позбавили всіх нагород, фактично, викреслили зрадника цього з історії України. Напевно, він шукає якісь «лазейки», щоб колись повернутися, певні надії покладає.

Родичі в Румунії, каже… Може, у нього серед родичів був ще граф Дракула, якщо ще глибше копнути в якомусь поколінні? Наскільки мені відомо, він родом з Волині і практично всі його родичі так само з Волині.

Якби у нього були родичі в Румунії, то, граючи в Шахтарі, ми могли б пожартувати про це з Рацем, Беркеуаном, Стойканом, ця тема в будь-якому випадку прослизнула б. Повірте, нічого такого навіть близько не було. Це маячня та якась хитродупість Анатолія, щоб зробити такі документи. Ви ж розумієте, що буквально одна інша буква в прізвищі у паспорті дозволить йому в’їзд в Україну. Це юридичні тонкощі, але завдяки ним він зможе навіть користуватися майном на території України. А воно в нього певно, що є. Тому він шукає такі методи, щоб щось провернути. Але «флаг йому в руки», нічого в цього телепня не вийде.

Я, як і ви, буквально вчора цю інформацію почув і мені стало смішно, що ми ще в принципі згадуємо цю людину. Але якщо він пробує робити такі незрозумілі для нас речі, то правоохоронні органи мають «тримати вухо востро», щоб цей зрадник більше ніколи не з’явився на території України. Сподіваюся, у нього нічого не вдасться».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 00:23 1
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Був Граф Сосакула ))
vbrjkf
"...ты на рожу его посмотри. Из него такой же румын, как из Промокашки скрипач." 
Выталкиватель парашутистов
Для тех кто в танке. Получить паспорт гражданина Румынии можно запросто получить за 2000 евро., это у них поставлено на поток, какими-либо родственниками у соикателей паспорта они  не заморачиваются Даже не имея родственников в 10 поколении и не имея представления на каком континенте расположена эта Румыния... У меня тоже есть такой паспорт, за вышеуказанную  сумму мне его оформили в специальной фирме буквально за три месяца, я уже успел несколько раз по нему выехать в страны ЕС. Так что для Тимощука, с его бабками, это не составляло каких-либо трудностей. А насчет его бабушки, по всей вероятности, это наши журналисты придумали.
Archie FireLion
Тимощуков хочет стать Тимощеску)))
Yura Юрий
скоріше Чаушеску
Remark
Тут бы самое время Павелкам и его рабам подключится, чтобы связаться с кем надо, поднять шумиху вокруг всего этого! Такие терпилы и предатели, как тимощук, должны страдать вечно и с болот никогда не выезжать в цивилизованный мир.
GloryUkraine
Дракула ніколи не був румуном. 
Це ірландська сага.
У тимощука хіба що бабка була румунською циганкою.
whitebell81
тіки рипнеться в Украіну - пересічні вболівальники пиздяки дадуть, і в Румуніі теж
LisovijNickolai Фамилия
Дак у него ж дед Луческу 
BuroStavokYoutube
А до війни був в Україні граф Дякула)))
Springfield
Так последнее время Дракулу изображают в позитиве.  Защитник своих земель и народа.  Может Тимощук будет создавать румынское сопротивление агрессору.