Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 26 травня 2023, 23:05
13790
4

Ми не пробачимо. Українська федерація гімнастики написала відкритого листа

Українська федерація подала апеляцію до Спортивного арбітражного суду

| Оновлено 26 травня 2023, 23:05
13790
4
Ми не пробачимо. Українська федерація гімнастики написала відкритого листа
UGF

Українська федерація гімнастики оприлюднила відкритий лист із приводу допуску спортсменів рф та рб.

Відкритий лист Української федерації гімнастики до національних федерацій

Українська федерація гімнастики подала апеляцію до Спортивного арбітражного суду (CAS) аби призупинити членство в Федерації гімнастики росії та білоруської федерації гімнастики в Міжнародній федерації гімнастики (FIG).

На початковому етапі арбітражного процесу Українській федерації гімнастики вдалось знайти можливість здійснити початкову оплату до CAS. На наступному етапі CAS попросив передоплату подальшої суми.

Українська федерація гімнастики не в змозі самостійно оплатити цю суму і звертається за допомогою до інших національних федерацій гімнастики для надання фінансової допомоги в будь-якому обсязі, залежно від ваших можливостей. Українська федерація гімнастики відкрила окремий банківський рахунок (його реквізити вказані нижче), який буде використовуватись виключно для арбітражних та юридичних витрат, пов’язаних з досягненням вищезазначеної мети.

Не виключено, що для подальшого судового процесу знадобляться додаткові фінансові ресурси. Цей процес запустився і не збираємось зупинятись до перемоги. Українська федерація гімнастики регулярно повідомлятиме усім нашим партнерам про витрати з даного рахунку.

Українська федерація гімнастики буде дуже вдячна усім, хто надасть нам фінансову допомогу в цей дуже важкий час для нашої Федерації, для українського спорту та українського народу. Боротьбу проти агресора необхідно вести на усіх фронтах, в тому числі на судовому.

Ми ніколи не пробачимо агресору знищених українських міст, сіл, спортивних об’єктів та загибель цивільних та військових громадян України, в тому числі і спортсменів.

З повагою,
Ірина Дерюгіна, віце-президент Української федерації гімнастики

Джерело Instagram
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Алле, гараж, пардон, Ермак и компашка! Это как-то не по-пацански, воровать миллиарды, а выделить 0,0001% от наворованного нашей федерации - западло? Совесть есть? Стоп, это я о чем? Ах,да,  о совести....Откуда она у этих ребят с подворотни.... Если они у армии воруют, то для спортсменов выделить копейки, это  что-то запредельное... 
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил