Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

СВІТОЛІНА: «Не було випадків, щоб мої співрозмовники підтримували рф і рб»

Українська тенісистка – про те, як сприйняли її повернення

СВІТОЛІНА: «Не було випадків, щоб мої співрозмовники підтримували рф і рб»
WTA. Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла, як інші спортсменки відреагували на її швидке повернення у великий спорт після народження доньки.

- Як сприйняли в Турі твоє повернення?
- Мене дуже тепло прийняли, дуже багато людей були здивовані моєю фізичною формою, адже Скай було всього 5,5 місяців, коли я повернулася до Чарльстона, і зіграла там дуже хороший матч. Дуже багато хто був здивований, до мене підходили, запитували з приводу Скай, більшість запитань про неї (сміється). Тож зустріли мене дуже добре.

- А чи не було проблем або негативу у зв'язку з твоєю, та й інших українських тенісисток, позицією щодо бану російських і білоруських гравців?
- У мене не було випадків, де б з боку співрозмовника проявлялася якась підтримка в бік росії чи білорусі. Я знаю, що деякі мої знайомі стикалися з такою позицією, загалом у світі, не лише спортсмени, мовляв, білоруси і росіяни мають грати, що «спорт поза політикою». Це вже коментарі, які застаріли і на них є чіткі та зрозумілі пояснення, на які в них уже не знаходиться аргументів.

У мене не було таких ситуацій, усі знають мою чітку позицію. Якщо мені хочуть щось сказати, то я готова відповісти.

Підтримка України дуже хороша. Я це бачу по своєму фонду, по United24, у нас є можливості проводити якісь заходи, збирати кошти. Щойно я повернулася, ми одразу ж провели за допомогою турніру в Чарльстоні благодійний матч професіоналів і аматорів. Тож робимо ось такі невеликі заходи, які можуть допомогти у зборі грошей.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rozalievka
Вы все клоуны.. и сепары!! У нее муж обнимается с орками.. а она его поддерживает!! А вы меня минусуете.!! Соберайте чумаданы.. и уе...те. на сво. русню!!  Зачем прикидываться и писать на Украинском.