Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 травня 2023, 12:51
37938
42

ФОТО. Дружина українського голкіпера заявила, що Крим – це росія

Ігор Литовка, який має чітку позицію, спробував виправдати свою дружину

| Оновлено 25 травня 2023, 12:51
37938
42
ФОТО. Дружина українського голкіпера заявила, що Крим – це росія
ФК Десна. Ігор Литовка

Дружина українського голкіпера клубу «Андижан» Ігоря Литовки заявила, що Крим – це росія.

Олена Литовка написала коментар у Instagram під відео, в якому президент України Володимир Зеленський сказав, що росія принесла до Криму деградацію:

«Тобто і кримчан треба рятувати? Крим увійшов до складу росії волею народу, а не військовим шляхом, а кому не подобається – може зібрати речі та виїхати».

Після розголосу у соцмережах свій коментар вона видалила. Цікаво, що у лютому 2022 року жінка народжувала дитину у Києві під обстрілами з боку росії.

Ігор Литовка не зміг не прокоментувати цю ситуацію та спробував виправдати слова дружини:

«Моя дружина – не публічна людина, тож я відповім за неї. Тому що всі повідомлення вчора і сьогодні надходять на мою адресу. Я це ввечері прочитав, був вражений та здивований. Навіть не знаю які підібрати слова. Спробую розповісти, як усе було насправді. Вона не це мала на увазі. Просто неправильно сформулювала свою думку і при цьому відразу видалила коментар, щоб написати новий. Але потім передумала і навіть забула про це.

Пізніше хтось зробив скрін, почали шукати у цих словах «зраду», підписали мене. Але хочу прояснити, що ми ніколи не підтримували країну-терориста. Як її можна підтримувати, я навіть не знаю. Це по-перше. По-друге, 2014 року ми виїхали з Криму. Усе залишили, хоча я мав новий контракт із командою на 4 роки. Шукали, де будуватимемо будинок, де житимемо, але все це перекреслилося в один момент. Коли почалася анексія, ми залишили півострів, навіть не роздумуючи, і почали своє життя з нуля.

Ну і звичайно хочеться передати окреме привітання тим, хто за секунду шукає якусь «зраду» в діях звичайних людей, не знаючи ні їхньої долі, ні їх життєвих обставин. Як моя дружина може підтримувати щось пов'язане з країною-терористом, якщо вона одна народжувала практично у бомбосховищі, а моя друга дочка разом із моїми батьками сиділа під вибухами бомб у підвалі у Чернігові. Вони побачилися лише через тиждень, а я взагалі перебував у Туреччині. Ніхто не знав, чи побачимось ми взагалі. Засуджувати людей, не знаючи їхню історію, найпростіше.

Згоден, що те, як це все зробили, може викликати резонанс. Я теж, якби не знав усієї ситуації, то обурився б. Але людина просто неправильно висловила свої думки, а далі все рознеслося по мережі. А те, що потрапляє до інтернету, вже важко якось поміняти. Тому я і даю прямий коментар щодо цієї ситуації. Мені також було неприємно. З того моменту, як з'явилися всі ці коментарі, я отримав повідомлення різного роду. Мені з подивом писали як мої друзі, так і звичайні люди, які були обурені самою ситуацією. Ще раз хочу вибачитись, якщо це когось образило чи хтось неправильно все зрозумів. Але наша позиція чітка і не варто в нiй навіть сумніватися.

Так само хочу додати, що я сам із Нікополя, який щодня перебуває під артилерійським вогнем із боку Запорізької АЕС. Знаємо хто робить цей ядерний терор. Мої рідні та близькі перебувають у цьому місті. Часто з ними зідзвонююсь і стежу за ситуацією. Тому ще раз хочу наголосити, що ми віримо у ЗСУ та в Україну. У нашу невідворотну перемогу. В те, що всі наші території повернуться додому. Слава Україні та слава ЗСУ.

А щодо того, чий Крим чи ще чогось... Тут думка однозначна. Крим був, є та буде українським. Це взагалі не обговорюється у нашій родині. Також хотілося б насамперед вибачитись від її імені та нашої родини в моєму обличчі перед тими, кого ці слова образили. Точніше, тими, хто їх неправильно зрозумів. Ми віримо у нашу перемогу та Україну. Слава Україні та слава ЗСУ».

ФОТО. Дружина Ігоря Литовки народжувала дитину у Києві під обстрілами росії

Оцініть матеріал
(130)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снігур виграла другий титул у сезоні, декласувавши тенісистку без прапора
Теніс | 04 травня 2024, 13:44 11
Снігур виграла другий титул у сезоні, декласувавши тенісистку без прапора

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Wetalj
Що значить не так зрозуміли, ми що тут дебили, СБУ альооо!
Mr. M
Крим це раша, а хто з цим не згодний, укр, може валити с нашево Крима. Але ви ці слова не правильно зрозуміли.//// Ну що ж, автор цього або сам ідіот, або нас вважає за психічно відсталих.
Алексей Левченко
Якби написав, що вона тупа дура, вибачте її, то повірили б, а так це все голімі відмазки.
Муґунот Уух
тупа вівця
Mr. M
Скоро буде коментар#2 від цієї хвойди: Кієфф мать гарадофф русскіх, мєнья там банбілі укрофошизды, каториє должны взять чєммаданы і валіть с Кієффа. 
zhyr
Як можна не так зрозуміти її слова? Просто десь на емоціях сказала те, що реально думає.
BekXan
Цю дичину ти будешь бабцям біля ганку втирати.Вона не так зрозуміла не так думку сказала.лайно
Mykhailo Stepanov
завдяючуючи таким хвойдам кацапи сподівались що їх будуть з квітами зустрічати
Лина Битюкова
Є у нас цікава родина,яка теж казала,що Крим це Крим.Крим божий...Але зараз взуття змінили... Інше кажуть...
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vitalii_13UA
Ну і істота його жінка... не так все зрозуміли "нє всє так однозначно"
На кого ці брехливі слова розраховані? На скрінах видно, що вона має на увазі. Ти або береш відповідальність і кажеш, що вона тупа і вибачаєшся або в тебе буде дуже велика хвиля хейту не тільки за тупе створіння, а ще за твої брехливі виправдання! А це може ще вплинути на кар'єру
олег григор
Дура!
olex.mykhailov
Людину з вати можна витягти, а от вату з людини майже не можливо, а вибачення і виправдання Ігоря звучать безглуздо на фоні того , що написала його дружина
bartezinho
будни имбицилов
Выталкиватель парашутистов
Положа руку на сердце,кто-то признается, что видел хоть ОДНУ умную жену футболиста? Как правило, это или девочки которые прошли через всю футбольную команду, или меркатильные дебилки, которые пытаются женить на себе  известных спортсменов, бандитов,депутатов или таких-же дебильных бизнесменов. Я лично знаю жену очень известного футболиста, а сейчас тренера одной из футбольных команд ПЛ, которая даже за лимон зелени не назовет вам столицу США или Австралии, и далее по списку... Так что все закономерно, а то, что Литовка начал ее защищать, так он такой же по умственному развитию как и она, рупь за сто....
umnuy2
у кацапов за такое срок или огромные штрафы---у нас после всяких высеров блогеров,слушанья лепсов или обзывания воинов ИЗВИНИЛИСЬ с листика текстом и всё дальше пошли шкодничать.Уже десятки таких примеров.
Alex T
Там более чем все четко описано, шо он мелит?
pricolist
СБУ, спиш? 
Antonio Mozarella
Більшість ТП так і думає. Найстрашніше те, що вони свої думки пишуть, і озвучують.
Алексей Юрченко
Я показує досвід, якщо в тебе притомна хоч трохи проукраїнська позиція - в подібний скандал вскочити неможливо).  Висновки рообіть самі.