Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 травня 2023, 12:44
5852
2

Чемпіон світу: «Виграш Хейні теж можна аргументувати»

Джош Тейлор думав, що переміг Ломаченко, але критикувати суддів не збирається

| Оновлено 24 травня 2023, 12:44
5852
2
Чемпіон світу: «Виграш Хейні теж можна аргументувати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко і Девін Хейні

Чемпіон світу за версією WBO в першій напівсередній вазі Джош Тейлор (19-0, 13 KO) прокоментував рішення суддів у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між Василем Ломаченком (17-3, 11 KO) і Девіном Хейні (30-0, 15 KO).

«Я дивився бій. Вважаю, що це був фантастичний поєдинок. Я не рахував очки, тому що просто насолоджувався боєм, високим рівнем навичок і IQ у цьому поєдинку, високим темпом. Ломаченко працював дуже добре, почав викидати свої удари набагато раніше, ніж зазвичай. Втім, це не справило особливого ефекту на Хейні.

Я думаю, що Девін був дуже крутий на початку бою. У першій половині поєдинку Хейні доносив удари по корпусу і джеби. Чесно кажучи, я вважаю, що цей бій міг справді скластися в будь-який бік. Як я вже сказав, я не рахував, а просто насолоджувався поєдинком. Мабуть, Лома міг узяти гору, але я можу зрозуміти й аргументи на користь Хейні. Мені потрібно сісти, знову подивитися бій і порахувати. Спочатку я подумав, що Лома, ймовірно, вирвав перемогу, але виграш Хейні теж можна аргументувати», – сказав Тейлор в інтерв'ю YouTube-каналу FightHype.com.

В ніч з 20 на 21 травня Хейні переміг Ломаченка в Лас-Вегасі за очками (116-112, 115-113, 115-113) і зберіг усі свої пояси.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
onco-clown
Короче можно и так и сяк на этот бой глядеть, а по итогу кому угодно отдать победу, но ведь это всё очень серьезно, деньги, титулы на кону, наследие наконец...а мы такие вещи определяем: можно так, можно сяк? не смешно ли это?