Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 травня 2023, 11:35
12790
24

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Дуже багато хто пише, що ми цей поєдинок не програли»

Колишній чемпіон у трьох дивізіонах – про поразку у поєдинку проти Девіна Хейні

| Оновлено 23 травня 2023, 11:35
12790
24
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Дуже багато хто пише, що ми цей поєдинок не програли»
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко

Колишній чемпіон у трьох дивізіонах з українським паспортом Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) подякував шанувальникам після поразки від абсолютного чемпіона в легкій вазі Девіна Хейні (30-0, 15 КО):

«За останні кілька днів отримав дуже багато повідомлень із теплими словами підтримки на свою адресу. Багато хто пишуть і переконують, що ми цей поєдинок не програли.

Ми, в принципі, з вами згодні в цьому. Особливо ті люди, які люблять, цінують та поважають цей вид спорту. Ті, хто розуміється на цьому. Наші думки сходяться.

Але є те, що маємо. У будь-якій ситуації потрібно залишатися людиною. Значить, на те була воля Всевишнього. Слава Богу всього. До зустрічі», – сказав Ломаченко у своєму Instagram.

Хейні переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів: 116-112, 115-113, 115-113. Після завершення бою команда Василя заявила, що подасть апеляцію на результат поєдинку.

Оцініть матеріал
(143)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Іван Рудий
Логіка оправдань реальності у Василя може і напад москалів оправдати, на все воля Божа. Я програв( але не програв) бо так Богу було угодно, путін напав бо так Бог захотів. І пропонує молитись а не захищатись. Лицемір. То чому він в ринзі не став на коліна і не молився, Хейні би тоді його б не бив. Є звичайно купа людей які не ртзуміють яку шкоду робить вася, в чому небезпека його сприйняття реальності. Так ось цей бій показав усю небезпеку і загрозу від свідомості як у васілія. Молячись, замість того щоб боротись не переможеш. І якщо думаєш що ти виграєш бій то не потрібно віддавати раунд і оправдовувати це тим що на його думку він вигравав. При тому що після 8 раунду оголошувались записки і він не вів. Але добре скинути відповідальність на Бога.
Ukraine_Kiev_Fan
Вася годам молился. А тут Бог реально впервые ответил ему - поражением! Чтобы Вася понял, что он что-то явно делает не так. Но Вася так и остался Васей. 
Remark
Очень многие пишут, что Ломаченко ватник!
southpaw
багато з тих хто пише не знають який ти виродок, кацапський підсос, на все воля Божа
Сергей Лаврик
Навіщо, взагалі, статті про цього ватника. Невже немає інших спортсменів?!
Stanislav Matusevych
Дуже багато хто пише, що він зі своїм татусем - підгундяївські ватани. На це якась реакція буде? Чи ета другоє?
Harun Bakircioğlu
А вступил даже в ТРО, фоточек наделал, у кацапья сгорели жеппы тогда. Потом чегой-то его переклинило, видимо ракеты прилетевшие по затоке заставили возлюбить ближнего козломордого своего.
RomarioUA
Ви цей поєдинок не програли? Ні, ви програли. Тому що - НЕ ВИГРАЛИ. Коли претендент боксує проти чемпіона, потрібно ПЕРЕМАГАТИ. Нокаут або безпосередньо володіння ініціативною ВЕСЬ поєдинок. Цього не було. Тобто Ви - НЕ ВИГРАЛИ. Якось перемогу віддали Фьюрі в поєдинку на Володимиром Кличко. Хоча той не переміг. Але те циганське лайно намагалося, старалося і було дуже активне. А Володимир був без тренера, старий, сонний, надіявся відбути номер проти клоуна малими діями. Тож тоді вирішили правильно - знесли сонного короля. Щоб знав. І зараз вирішили правильно - хочеш бути королем, покажи це, розмаж суперника. Але Вася - це Вася. Вася відбув номер. 
RomarioUA
Усик прийшов в ринг проти Джошуа і попер в атаку, і давав шороху містеру Джошуа з великими м'язами весь поєдинок. І містер поплив. І безперечна перемога, хоча на листочках начебто така собі. Але всі все бачили. В реванші вже міг розслабитись і продемонструвати, як відстоювати титул. Питання відсутні. Васі потрібно було робити те ж саме, але він тупий, як вата. Або неспроможний зробити те, що Усик зробив з Джошуа. А скоріше, і тупий, і неспроможний.
Zdolaemo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ALKOSruLKA
Краще б так писали про Хейні... Але, то таке... попи гундяївські розрадять....
Анатолій Чорнобук
Дурний піп то дурна і його молитва... Так Васілій?
nick07
А яка різниця що тобі пишуть в соцмережах? 
головне що записано в протоколі бою, а там ти свій шанс профукав, при чому всі шанси на перемогу були і лише пиха та самонадіяність не дозволили завоювати титул 
степан степаненко
Так, всі попи РПЦ-ФСБ так і пишуть, а ще обіцяли анафему на Хейні накласти і проклясти.
Andrey_1992
це те ж саме, що себе тішити тим, що Динамо виграло ЛЧ, ломаченко програв по ділу, пиздюлей получив як треба як положено
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил