Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 травня 2023, 22:11
1130
0

Вальядолід – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 23 травня о 23:00 за Києвом

| Оновлено 23 травня 2023, 22:11
1130
0
Вальядолід – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 травня на «Хосе Соррілья» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Вальядолід» зустрінеться з «Барселоною». Старт поєдинку заплановано на 23:00 за київським часом.

Вальядолід

Клуб минулий сезон провів у Сегунді. Зараз у нього досить просте та зрозуміле завдання: не повернутися туди. Як тільки у Роналдо з'явилися сумніви щодо того, що Пачета зможе успішно зберегти прописку в Прімері, він привів у середині весни Пеццолано, чиї можливості бразилець знає з Крузейро. Аргентинець непогано починав на новому місці, з яскравої нічиєї проти Мальорки (втім, там упустили чималу перевагу) та пари перемог. Але потім були нові поразки. Іноді скандальні, як із Севільєю, коли за 0:0 судді суто помилково не зарахували гол пуселанос - і лише потім пропустили тричі. Ще болючіше 0:2 з прямим конкурентом - Кадісом, після якого команда йде на 18-му місці.

Барселона

Команда вже провела чемпіонський парад – титул у Ла Лізі взято. Він був оформлений в оптимальних умовах: виграшем на полі історичного ворога, нехай навіть це був тільки Еспаньйол (заодно сусіда підштовхнули до вильоту). З решти турнірів синьо-гранатові або давно вилетіли (Ліга чемпіонів знову закінчилася 3-м місцем у групі, Ліга Європи - в 1/16 фіналу з Манчестер Юнайтед, а особняком стоїть провальний півфінал у відповідь Копи дель Рей з Реалом), або вже виграні - саме Суперкубок став першим трофеєм Хаві після повернення. У результаті зараз футболісти думають про майбутню відпустку, до якої відраховують дні, боси клубу - про трансфери та проблеми з фінансовим фейр-плей та справою Нергейри. Тим і можна пояснити вдома 1:2 із Реалом Сосьєдад.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє Вальядолід вигравав у 2014-му році. Після цього пуселанос тільки програвали Барселоні, ось уже 7 разів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гостям вистачить класу для перемоги. Погодимося і ставимо на те, що такий Вальядолід обіграє Барселона і без мотивації (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 08:01 2
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Вест Хем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 27 квітня 2024, 13:01 0
Вест Хем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 14:30 за Києвом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.