Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
3302
0

Сельта – Жирона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 23 травня о 20:30 за Києвом

Сельта – Жирона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 травня на «Балаїдос» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Сельта» зустрінеться з «Жироною». Старт поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом.

Сельта

Команда провела досить типовий для себе сезон. У Віго вже неодноразово бачили такий сценарій. Едуардо Коудет зміг протриматися на тренерській посаді 2 роки, але минулої осені традиція поновилася. І після провалів на старті галісійці провели тренерську ротацію. Прийшов Карлуш Карвальял і це, як часто буває, допомогло. Аж до початку квітня його підопічні показували чудові результати, закріпившись у середині таблиці. І з середини весни Яго Аспас та компанія перейшли в економ-режим, практично переставши перемагати – винятком стали 1:0 з головним аутсайдером, Ельче. Решті програвали, але запасу очок вистачало для загального успіху. Атлетіку теж програли з рахунком 1:2 на минулих вихідних.

Жирона

Клуб стала 1-м із головних відкриттів цього сезону. Особливо Валентин Кастельянос, що вже набив під півтора десятка голів, увійшовши до числа найкращих бомбардирів дивізіону. Але справдилися й оптимістичні очікування після підписання Циганкова. Віктор, капітан київського Динамо, обрав несподіваний варіант продовження кар'єри. Натомість він закріпився в основі команди та допомагає своїми голами та передачами прогресу жирондинців. Не варто забувати, що цей колектив лише рік тому повернувся до вищого дивізіону Іспанії, і то через стикові поєдинки. І далеко не всі вірили, що колективу вдасться навіть просто закріпитися там. Натомість підопічні Мічела Санчеса йдуть серед претендентів на 7-ме, єврокубкове місце. Але минулого туру поступилися Вільярреалу, закінчивши 1:2 на своєму полі.

Статистика особистих зустрічей

Жирона непогано починала в Прімері з Сельтою, взявши нічию і дві перемоги. Але обидва крайні поєдинки, у тому числі й цього сезону, вигравали галісійці.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси господарів на перемогу вагомими. Але жирондинці гарні та мотивовані, і повинні як мінімум не програти (коефіцієнт – 1,83).

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сліпа зона Тоттенхема. Як Постекоглу наступає на одні й ті самі граблі
Футбол | 02 травня 2024, 11:28 0
Сліпа зона Тоттенхема. Як Постекоглу наступає на одні й ті самі граблі

Минулого вікенду «шпори» програли «Арсеналу», ще раз оголивши серйозну прогалину у підготовці

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 4
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.