Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 травня 2023, 23:11
1473
0

Рома – Салернітана. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 22 травня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 22 травня 2023, 23:11
1473
0
Рома – Салернітана. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 травня на «Стадіо Олімпіко» пройде 36-го туру Серії А, в якому «Рома» зустрінеться з «Салернітаною». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Рома

Клуб весь сезон розривався між виступами на міжнародній та внутрішній арені. Жозе Моурінью з його досвідом вирішив не складати всі яйця в 1 кошик, у спробах виконати своє завдання - хоча б з 2-ї спроби повернути вовків до Ліги чемпіонів. Але у другій половині весни пріоритетом стала Ліга Європи, де у четвер проводили вирішальний поєдинок проти Байєра у Леверкузені. І на кону – вихід у фінал турніру, з перспективою взяти і трофей, і лігочемпіонівську путівку. Тим більше, що до травня стало зрозуміло, що не вдасться досягти успіху в Серії А. На останньому піку, вигравши тричі, в середині квітня вдалося вирватися на 3-є місце. Але потім знову все розладналося. Джалороссі не виграють ось уже 5 турів, у тому числі програли Аталанті з Інтером та розділили очки при нічиїй з Міланом. Піднятися в топ-4 тепер можна хіба що теоретично.

Салернітана

Команда 2-й сезон поспіль дуже успішно змінює наставників. 2022-го кризового новачка Серії А, який стоїть на виліт, очолив Давиде Нікола, і зробив те, що в нього виходить, як ні в кого іншого - зберіг беззастережного аутсайдера у вишці. Але потім у ньому поступово розчарувалися та, не доводячи до кризи, замінили на Паулу Соузу. У португальця суперечлива репутація, і на останніх місцях він працював коротко та невдало. Але з ним морські коники спромоглися знову здивувати, видавши 10-матчеву серію без поразок - у тому числі взявши нічию з Інтером, Міланом та Наполі. Ця смуга перервалася зі скромним Емполі, і здавалося, що клуб остаточно заспокоївся і чекатиме на літні канікули. Але 13 травня за рахунок пізнього голу Кандреви перемогли Аталанту!

Статистика особистих зустрічей

Салернітана має 1 перемогу в 5 поєдинках, але вона була ще в першому підйомі в Кальчо, в 1999-му році. Решту матчів, у тому числі минулого і цього сезону, виграла Рома.

Прогноз

Букмекерські контори вважають і зараз вовків явним фаворитом. Але Салернітану недооцінюють - варто придивитися до пропозиції у вигляді +1 на гостей (коефіцієнт - 2,08).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Металургу зараховано технічну поразку
Футбол | 02 травня 2024, 17:30 0
Металургу зараховано технічну поразку

Пояснення запоріжців виявилося недостатньо

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.