Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
793
1

Валенсія – Реал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 21 травня о 19:30 за Києвом

Валенсія – Реал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

21 травня на «Месталья» пройде матч 35-го туру Прімери, в якому «Валенсія» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Валенсія

Команда рік тому грала у фіналі Копи дель Рей, де лише у серії пенальті поступилася фавориту пари, Бетісу. Тоді закінчили в Прімері на 9-му місці, але, по-перше, і то було чималим прогресом у порівнянні з підсумками 2020/2021, по-друге, навесні жертвували чемпіонатом на догоду кубку. І треба було бути Пітером Лімом, щоб розлучитися з тренером, Бордаласом, щоб змінити Пепе на Гаттузо, який ніколи не працював в Іспанії. У результаті взимку відбулася нова тренерська ротація із запрошенням місцевої легенди Барахи. У нього не все виходить, але з кінця квітня очки набиралися бадьоро: виграли поспіль у Ельче та Вальядоліда, звели до нічиєї поєдинок проти Вільярреала, а минулого туру оформили 2:1 на полі Сельти.

Реал (Мадрид)

Клуб навесні боровся в інших турнірах. Травень розпочався з перемоги у Копі дель Рей. Виграш у Осасуни забезпечив наявність хоча б одного внутрішнього трофею цього сезону. Але, звісно, головним завданням був захист статусу переможця у Лізі чемпіонів. Там іспанці у плей-оф грали суто з англійцями. З Ліверпулем та Челсі особливих проблем не було, але далі прийшов справжній тест у вигляді битв із Сіті. У Мадриді зіграли 1:1 і це було об'єктивним відображенням співвідношення сил у парі. Вирішальним став матч у відповідь у Манчестері, де програли по справі, причому довівши там до 0:4. При цьому в Прімері навіть не дуже мотивувало те, що Атлетіко наздогнав сусіда в таблиці. Обидва крайні виїзні поєдинки, з Жироною та Реалом Сосьєдад, були поразки у 2 м'ячі, 2:4 та 0:2. Та й Хетафе минулого туру обіграли лише за рахунок єдиного голу Асенсіо на 70-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Мадридський Реал виграв усі 4 крайні поєдинки у Ла Лізі. Але в Суперкубку взимку він пройшов Валенсію лише в серії пенальті після нічиєї в основний час.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що на Местальї гості реабілітуються перед уболівальниками за провал у Лізі чемпіонів. Але і Реал не ідеальний, і Валенсії потрібна перемога – ставимо на більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,82).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Полтавські Робін Гуди. Металіст 1925 обіграв Ворсклу в матчі з 5 голами
Футбол | 04 травня 2024, 20:12 16
Полтавські Робін Гуди. Металіст 1925 обіграв Ворсклу в матчі з 5 голами

Команда з Харкова вперше перемогла під орудою Скрипника та залишила зону вильоту

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Лунина бы за такой гол с говном смешали бы