Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 травня 2023, 13:16
2162
4

Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Це міг би бути чемпіонський матч команди Гвардіоли, але «Арсенал» і тут все зіпсував

| Оновлено 22 травня 2023, 13:16
2162
4
Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 21 травня, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч тридцять сьомого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Сіті» та лондонський «Челсі». Стартовий свисток рефері Майкла Олівера з Ашингтона прозвучить о 18:00 за київським часом.

Манчестер Сіті


Це був дуже складний сезон для чинних чемпіонів Англії і фактично з надлишком вистачить пальців на двох руках для того, щоб порахувати кількість турів, протягом яких «Манчестер Сіті» очолював чемпіонську гонку. Але перемагає у підсумку той, хто на довгій дистанції показує найкращу витримку в найважчих ситуаціях, а також має достатньо досвіду великих перемог саме в поточному кістяку футболістів. У лондонського «Арсенала» цих якостей просто виявилось недостатньо для тривалої боротьби і в підсумку самі ж футболісти Мікеля Артети поразкою в грі проти «Ноттінгем Форест» (0:1) «надягли» чемпіонську корону на голову «містянам».

Матч проти лондонського «Челсі» в рамках передостаннього туру, хоча «Сіті» все одно матиме ще одну гру в запасі, мав стати справжньою феєрією на завершення довгого шляху команди Гвардіоли за цим чемпіонським титулом. А в підсумку глядачі, які з неймовірною швидкістю розібрали заповітні квитки на матч, заповнять «Етіхад» виключно в очікуванні урочистої частини. А чи влаштує спектакль для своїх фанатів домашній колектив у ігровому плані – теж цікаве питання.

Із «Сіті» нині питати нічого – «містяни» посеред тижня переїхали мадридський «Реал» на шляху до фіналу Ліги чемпіонів (4:0) і тепер дивляться виключно в бік можливості зібрати требл за підсумками сезону. Перший трофей для цього був здобутий руками суперників, а ось за два інші доведеться боротись проти «Юнайтед» та міланського «Інтера», але це вже плани на початок літа.

Челсі


Цей сезон для лондонського «Челсі» став справжнім одкровенням. Команда залишилася без брудних грошей олігарха з країни-терориста, проте на його місце прийшов дуже багатий американський інвестор, який не дивиться на суми, а просто хаотично розкидається нечуваними коштами. Як підсумок, «пенсіонери» повноцінно змінили трьох тренерів, повністю втратили залишки колишнього іміджу, а Френку Лемпарду тепер доводиться отримувати на горіхи за всіх попередників, хоча він одразу сказав, що просто доведе розібраний колектив до фінальної позначки цього сезону. Така доля в легенди клубу, що поробиш.

Але аргентинця Маурісіо Почеттіно в таборі «синіх» поки що немає, тому команда так і рухається у режимі вільного плавання. Серія із шести поразок позаду – це вже добре. І тим паче здорово, що за Лемпарда вдалось виграти хоча б в одному матчі. У «Челсі» теж є одна гра в запасі, але там на команду чекає «Манчестер Юнайтед», а потім буде «Ньюкасл», тому перед фанатами стоїть вибір – махнути рукою на все, що відбувається, і просто дивитися неупереджений футбол, а може й поталанить, або ж зробити такий самий рух, але відпочити від трансляцій. Нам тим часом вибирати не доводиться – 100-мільйонний Михайло Мудрик чекає на свій час, а тому, коли ще, якщо не в матчах, що вже нічого не значать?

Орієнтовні склади


«Манчестер Сіті»: Едерсон – Лапорт, Діаш, Вокер – Родрі, Стоунз – Гриліш, Гюндоган, де Брюйне, Марез – Голанд.

«Челсі»: Аррісабалага – Фофана, Сілва, Чалоба – Голл, Галахер, Фернандес, Лофтус-Чік, Аспілікета – Гаверц, Стерлінг.

Не зіграють: Аке, Менді – Бадьяшиль, Беттінеллі, Броя, Джеймс, Канте, Кукурелья, Маунт, Чілвелл, Ковачіч, Кулібалі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку чемпіон зробить фінальний акорд, а гості отримають черговий удар по самолюбству. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-2.0) з коефіцієнтом 2.63.

21 травня, неділя

«Манчестер Сіті» – «Челсі»
Манчестер. «Етіхад». 18:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія)
МАНЧЕСТЕР СІТІ – ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr Voevudskiy
Всё что нужно знать про редакторов сайта: 
В составе есть Ковачич, но тут же
Не сыграют: ... Ковачич
...
Remark
Ставки: ТБ 2.5 в матче и ТБ 1 в первом тайме.
Далее прогноз: МС забьет в первом и итог первого тайма: результативная ничья или такие счета 3-0, 4-1 или 5-0.
Злий Глобинець
В такому матчі можна і Мудрика випустити. Програвати так програвати. А раптом проти МанСіті українець і зафеєрить?
Springfield
Вот это манчестериада выпала пенсионерам!   Наверное там и поживут пока.  Ведь 25-го  пропущенный матч против МЮ! И шо?)))
Сити уже чемпион, но не падать же в грязь лицом. Как когда то Динамо в таком же статусе дома сыграло с Металлургом Зп. 2:2, пропустив от Каплиенко-школьника. А  Юнайтед надо выигрывать, что бы отцепить ненавистный Ливерпуль раз и навсегда. Но не может же Челси вообще не взять очков в 3-х матчах? Может Ньюкасл им отстегнёт.
Вот это закрутка.  Не то что там Черноморец - Минай.  Или Хейни - Ломаченко (где американские попы судили).