Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 травня 2023, 11:53
18872
43

ЛЕОНЕНКО: «Хочу показати людям, що Зінченко не такий, як усі думають»

Футбольний експерт не розуміє схвальних відгуків про гру Олександра

| Оновлено 19 травня 2023, 11:53
18872
43
ЛЕОНЕНКО: «Хочу показати людям, що Зінченко не такий, як усі думають»
ФК Арсенал Лондон. Олександр Зінченко

Колишній форвард збірної України та київського «Динамо» Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, пояснив свою критику на адресу захисника «Арсенала» Олександра Зінченка.

«Часто критикую? Я просто хочу показати людям, що він не такий, як усі думають. Зінченко вже всіх заплутав, навіть себе. Він у нас лівий захисник чи опорний? Мабуть, він сам не знає. Таке відчуття, що він грає там, де йому зручно, а зрештою ніде не встигає.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

А коли починають писати, що він найкращий лівий захисник у світі, то мені стає не по собі. Таке відчуття, що всі сліпі! Тому я спеціально дивлюся матчі «Арсенала» та розбираю гру Зінченка.

Усі кажуть, що «Арсенал» без Зінченка ніякий. Дивишся його статистику, а там два асисти та гол. Як вам? Едегор та Мартінеллі забили вже по 15 голів, а у нас усі Зінченка вихваляють! Думаю, його самого має вже нудити від того, що його так багато в пресі», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(198)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 112
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Артетта ж не баран чтобы специально ставить заведомо слабого игрока в состав! Как Вы думаете!? И Артетта поумнее Леоненко в футбольном плане. Согласны? Поэтому почему играет Зина и на какой он позиции играет - это вопросы не к Александру, а к тренеру команды.
Если бы защитники были кристально безупречными, то мы с Вами бы никогда не увидели голов в воротах, так как они бы не допускали ошибок. В этом плане нападающему легче. Он может за матч запороть 5 момент и это не так будет крктиковаться, как например одна голевая ошибка защитника.
П. С. И кого нам в Украине восхвалять, как не УКРАИНЦЕВ, а, Леопивоненко? Я понимаю, что тебе начхать на эту нацию, но мы, украинцы, всегда и везде будет смотреть и наблюдать за игрой Мудрика, Миколенко, Циганкова и т.д.  Вам тюменским этого не понять!
GloryUkraine
Вітьок заздрить всім футболістам, котрі чогось добилися. 
Зіна не зірка. Гвардіола зробив з нього досить непоганого лівого захисника і що би там Вітьок не казав, а так воно і є. 
До кращого в світі Зіні дуже далеко, але свою роботу він робить на тверду четвірку.
Віталій Яценко
І от такий футболіст провів 128 матчів за МанСіті, 33 за Арсенал і 17 за ПСВ. 4 рази чемпіон Англії. Безумовно можна говорити багато про уфу і це обгрунтовані притензії. Але є факт, що гравець реалізовує себе на рівні Сіті і Арсенала у найсильнішій футбольній лізі Світу за найкращі команди, які ведуть реальну боротьбу за золото.
Vitaliy Shevchenko
Назвав півзахисника, атакувального хава, а потім порівняв з захисником. Ну бл...дь дятел.
Ігор Крава
Порівняння з Едегором і Мартінеллі - топ просто 🤣 дійсно ікспєрд 
Tasha19
Ну те що Леоненко не розуміє, де ж Зіна грає, ЛЗ чи опорника, це проблеми власне Леоненка, і все що треба знати про його рівень як експерта) А Зінченко знає де грає, і тим більше Артета точно знає для яких саме задач Зінченка випускає в основі.
umnuy2
он бы ещё его с Куртуа сравнил и сказал что у Сани мало сейвов
bossi
Зинченко   молодчага..   После   Шевченко   самый   успешный  легионер...
симон петлюра
Меня от леоненко тошнит и очень сильно. Как там коты или ферма по котам в его жизни. Жаба леоненко давит зависть Зинченко 8 лямов получает а от леоненко ташнит только.
Муґунот Уух
"Футбольний експерт не розуміє..."(с)або такий експерт, або такий розум.ото сидить собі така велика жирна купа гівна, від нєчегодєлать знаходить собі новий об'єкт для своїх іспражнєній і потім місяцями до нього чіпляється. котів краще вигуляй, чмо тюменське.
Springfield
Та давно ясно какой он.  Вырос эгоистом.  Правда дество было трудное. Из провинциального Радомышля отец перетащил в Ильичёвск, а потом переезд в Донецк.  Летом 2014 его семья смылась от войны в рашу. Там митинская мацковская  футбольная лига.)  И наконец профессиональный футбол в Башкирии!!!  Во время боёв за Дебальцево!!!   Предав Шахтёр и Донецк.  Оттуда путёвка в Англию благодаря доброму башкирскому тренеру. Он домой, на Житомирщину, и не мечтал вовзращаться. Там целовал журналистку. Ля ляля. Влада Седан. Тоже ей хорошо в Англии.
 Но почему то ему это нигде не припоминают прошлое .  Он какой то статус святого получил?
norma_zap
Как это нигде не успел? Нахвататься титулов в МС - успел, охмурить Владу Седан - успел, рекламировать брендовую одежду - успел. Ну а в МС и Арсенале тоже не дураки сидят и футболистов просто так не держат.
Максим Колісник
Цікаво для чого він це робить?)
Милан Милан
Как ни странно, я в чем то согласен с Витьком. Он ооочень редко делает голевые передачи и эти его перемещения скорее вредят, чем приносят пользу чисто в футбольном плане. Ведь посмотрите, та серия из трёх ничьих подряд, которая стоила по факту чемпионства, Арсенал в двух матчах вел два мяча и заканчивал вничью. Классная команда не может такого себе позволить. Может это по тому что один из номинальных защитников бегает там, где ему вздумается? Да, болельщики любят Зину за эмоции, за настрой. Но в игровом плане Зина стоит максимум 10 млн.
umnuy2
да поставте рядом Зину и Витю и всё станет понятно...
⬆️
Вообще о нём не думаем.  Тут других дум хватает.
12345678901
На диво твереза думка. Несподівано.
Петро Колупанов
Його маразматичні розумозаключення на рівні типа що тіпа Лужний чи Дмитрулін у свої найкращі часи повинні були колотити по 15 голів за сезон? ;)  
Qwadrat
Такой не такой это не имеет значения. Показывать ничего не надо , люди и так все прекрасно видят. Он украинец и выступая в сильнейшей лиге мира вызывает повышенное внимание у своих соотечественников, которые  могут завышать его заслуги и навыки из за того что болеют лично за него. Он конечно далеко не самый лучший на своей позиции , не важно защ или в центре , но конкретно у Артеты , конкретно в этом сезоне он незаменим. Обсирается через матч в защите как и все остальные защи , сильно много и пафосно  говорит (имхо),но тем не менее  важен для Арсенала. В общем "экспертное мнение" не совсем экспертное, и если нечего сказать более интересного чего не видит каждый второй , не надо  ничего высирать.
IronValdemar
леон заздрісне чмо