Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1783
0

КАРРАГЕР: «Поки Пеп тренує Сіті, інші в АПЛ грають за друге місце»

Легендарний захисник – про домінування «Манчестер Сіті»

КАРРАГЕР: «Поки Пеп тренує Сіті, інші в АПЛ грають за друге місце»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джеймі Каррагер

Легендарний англійський захисник Джеймі Каррагер вважає, що у «Манчестер Сіті» немає і не буде рівних в АПЛ, поки команду тренує Пеп Гвардіола:

«У той час як «Ман Сіті» наближається до треблу, інша частина АПЛ стикається з неприємною реальністю. Поки Пеп Гвардіола тренує «Сіті», інші грають за друге місце.

«Сіті» може виграти третій титул поспіль, якщо переможе «Челсі» на вихідних. І будь-який логічний передсезонний прогноз будуватиметься на тому, що «містяни» візьмуть четвертий титул поспіль у 2024 році. Незважаючи на виклик, кинутий «Арсеналом» у цьому сезоні, ніхто навіть не близький до «Сіті», і складно уявити, що хто-небудь зуміє це відставання за літо нівелювати.

Противники скажуть, що головна причина домінування – власник «Сіті», шейх Мансур. І сказати, що ресурси Абу-Дабі – це серйозний фактор і величезна перевага, було б применшенням.

Але це не скасовує того факту, що на полі ми бачимо реалізацію бачення Гвардіоли. Він створив команду, яка стабільно демонструє якість, якої раніше ми не бачили. Перемога над «Реалом» – лише остання в серії розгромів головних суперників, що захоплюють дух».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.