Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1758
3

ФОТО. Історична подія. WE ARE 26: ФІФА представила логотип і слоган ЧС-2026

Мундіаль вперше пройде за участю 48 команд

ФОТО. Історична подія. WE ARE 26: ФІФА представила логотип і слоган ЧС-2026
Getty Images/Global Images Ukraine

ФІФА на своєму офіційному сайті представила логотип чемпіонату світу 2026 року, який пройде у трьох країнах: США, Канаді та Мексиці.

На логотипі представлений трофей чемпіонату світу на фоні візерунка, який створений багаторазовим повторенням зображенням 26 різних кольорів. Він був представлений на офіційному заході у Лос-Анджелесі.

Мундіаль у 2026 році стане історичною подією. Вперше в історії на чемпіонаті світу візьмуть участь 48 команд (раніше грали 32 збірні). Чинним чемпіоном світу є збірна Аргентини, яка виграла титул у 2022 році у Катарі.

Також президент ФІФА Джанні Інфантіно представив офіційний слоган ЧС-2026 «WE ARE 26» («Ми – 26»):

«WE ARE 26 – це бойовий клич. Це момент, коли три країни та весь континент заявляють: «Ми разом запрошуємо весь світ і готові провести найбільший, найкращий і всеосяжний чемпіонат світу в історії». ЧС-2026 дозволить кожній країні-господарці та кожній країні-учасниці вписати свою сторінку в історію світових першостей, а унікальний бренд – це великий крок на шляху до 2026 року.

Усього за кілька годин прекрасні 16 міст, які приймуть ЧС-2026, зроблять турнір ще барвистішим і захоплюючим, запустивши окремі індивідуальні бренди, розроблені ФІФА. Ці унікальні міста втілюють веселі місця та фантастичних людей, все це подарує фанатам незабутні враження у 2026 році. Поки ми святкуємо сьогодні тут, у Лос-Анджелесі, весь континент святкує те, що весь світ через три роки об'єднається у Північній Америці, щоб спостерігати за величезним шоу на Землі», – цитує Інфантіно офіційний сайт ФІФА.

ФОТО. Історична подія. WE ARE 26: ФІФА представила логотип і слоган ЧС-2026

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
цей слоган і картинка черговий раз говорять про те, що в ФІФА дебіли сидять, що кремль, що штаб фіфа наче одну школу пройшли
potemkin78
у меня в глазах зарябило
aka_MIK
Шо они курили?