Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.05.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 0 : 0
Рома Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 18 травня 2023, 20:57
1564
2

Баєр – Рома. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 18 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 18 травня 2023, 20:57
1564
2
Баєр – Рома. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

18 травня на «Бай-Арена» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому «Баєр» зустрінеться з «Ромою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Баєр

Команда не зможе повторити у Бундеслізі результати минулого сезону. Тоді, перебравшись із рідної Швейцарії, Сеоане зміг повернути нарешті своїх підопічних до квартету лідерів. Але вже восени Георардо втратив посаду, і це нікого не здивувало, дуже паршиво грав колектив на старті нового циклу. Той спад не зміг компенсувати роботу наступника Хабі Алонсо, хоча до зони єврокубків аспіринники повернулися. Натомість у Лізі Європи німці змогли, розпочавши з 2:3 вдома проти Монако, вибити не лише їх, а й Ференцварош із Юніоном Сен-Жиллуа. Втім, у парі і з угорцями, і з бельгійцями вони були явними фаворитами. Ось італійці виглядали серйозними конкурентами. У Римі був непоганий загалом поєдинок - але з поразкою, хай і мінімальною.

Рома

Клуб розглядається як один із грандів італійського футболу. Але все більше це вже негласне звання сприймається на інерції, адже головний індикатор для подібних колективів – це участь у Лізі чемпіонів. А туди не зміг повернути вовків і попередники Моурінью, і сам Жозе минулого сезону – тоді він лише Лігу конференцій виграв. Більш того, Особливий, з величезною ймовірністю, і зараз програв гонку в Кальчо за топ-4, причому винні у цьому самі: всі вирішили поразки у другій половині весни. Португалець може сподіватися лише на Лігу Європи. Хоча там були поразки джалороссі від Лудогорця з Бетісом у групі і Ред Буллу та Феєнорду взимку. Втім, головне, що показував колектив, у результаті головне - результат. Минулого четверга це теж вдалося: єдиний гол забив Беве.

Статистика особистих зустрічей

До цього циклу статистика була рівною. 2004-го, у Лізі чемпіонів, Баєр виграв удома і взяв нічию на виїзді. Через десяток років, 2015-го, цим же відповіла Рома.

Прогноз

Букмекерські контори цілком допускають реванш Баєра. Але Рома закриється, і може досягти успіху. Ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,73).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.