Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 травня 2023, 07:51
1074
0

Мідлсбро – Ковентрі Сіті. Прогноз та анонс на матч плей-оф Чемпіоншипу

Поєдинок відбудеться 17 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 18 травня 2023, 07:51
1074
0
Мідлсбро – Ковентрі Сіті. Прогноз та анонс на матч плей-оф Чемпіоншипу
Getty Images/Global Images Ukraine

17 травня на «Ріверсайд» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу плей-оф за вихід в Англійську Прем'єр-Лігу, в якому Мідлсбро зустрінеться з Ковентрі. Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Мідлсбро

Команда не так давно, 2006-го року, доходила до фіналу єврокубка. Нехай навіть це був Кубок УЄФА, а відвідування турніру річковиками було рідкісним винятком. Але тоді вони все ж таки котирувалися досить високо, розглядаючись як міцний середняк АПЛ. Такий статус було втрачено, і окремі спроби повернутись на цей рівень закінчувалися вильотом. Наразі є шанс знову замахнутися на підвищення. Але не напряму - Бернлі, та й Шеффілд Юнайтед, були явно сильнішими за інших. Але й Мідлсбро зміг приємно здивувати, і залишалося гадати, як би склалося, якби Каррік працював тут з літа - на нього поставили після провального старту. І Майкл із його мінімальним досвідом підняв нових підопічних на 4-е місце. Це при тому, що в кінці явно почали економити сили і взяли тільки 1 очко в 3-х турах!

Ковентрі

Клуб почав це століття з того, що закінчив тривале безперервне перебування у Прем'єр-лізі. Більше того, у 2012-му було ще 1 падіння, а сезон 2017/2018 небесно-блакитним довелося провести на рівні Ліги 2 – благо, що тоді й 6-го місця вистачило, щоб повернутися. А потім швидко відвоювали позиції й надалі, нинішній рік став уже 3-м на рівні Чемпіоншипу. Попередні 2 провели у нижній частині турнірної таблиці, поступово піднімаючись. Але цього сезону став для підопічних Марка Робінса (який на тренерській посаді з 2017-го року) проривним. Їхній сюжет був іншим - довелося боротися успіх до останнього, до крайнього туру. Програли лише 1 матч із 17 останніх, більше того, у 5 крайніх поєдинках набрали 11 очок. Це й дозволило забратися на 5-те місце. У Блекберна, який залишився 7-м, на 1 бал менше. Потім у плей-оф дома закінчили нульовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Цього сезону краще вийшло у Ковентрі. Він виграв удома і звів до 1:1 виїзд до Мідлсбро.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у перемогу господарів арени. Але значення перемоги вкрай високе, тому ставимо на тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,96.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.