Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 травня 2023, 12:17
819
2

Лаутаро МАРТІНЕС: «Зіграти у фіналі Ліги чемпіонів – це мрія»

Нападник «Інтера», автор голу, прокоментував перемогу над «Міланом»

| Оновлено 17 травня 2023, 12:17
819
2
Лаутаро МАРТІНЕС: «Зіграти у фіналі Ліги чемпіонів – це мрія»
Getty Images/Global Images Ukraine

Нападник Інтера Лаутаро Мартінес, автор голу, прокоментував перемогу над Міланом (1:0) у півфіналі Ліги чемпіонів:

«Неймовірна радість. Я щасливий. Хочу сказати дякую сім'ї. Футбол – найпрекрасніша річ у світі. Зіграти у фіналі Ліги чемпіонів – це мрія.

Щоразу, як виходжу на поле, щосили намагаюся допомагати партнерам по команді. Ми усвідомлювали: ми маємо шанс вийти у фінал Ліги чемпіонів, – і своє завдання ми виконали.

Ми чудово проробили свою роботу в обох матчах. Сила – у команді. У мене дуже схоже було на чемпіонаті світу: коли всі згуртовані, виходить відіграти у важливих матчах на максимумі можливостей».

Півзахисник «Інтера» Хакан Чалханоглу:

«Не знаю, чи пам'ятаєте ви, але два місяці тому я говорив про мрію, за якою ми женемося. І ось ми зіграємо у фіналі у мене вдома [у Туреччині]. Це і є справжня мрія.

Хочу привітати Мілан. Вони виконали велику роботу. То був важкий матч. Але ми теж добре впоралися. Я дуже радий. Дербі завжди важкі, але гадаю, ми заслужено перемогли і вийшли у фінал».

Захисник «Інтера» Маттео Дарміан:

«Відчуваю гордість та задоволення. Ми заслужили путівку до фіналу, провівши два великі матчі. Це розплата за всі жертви, які ми несли роками».

Віце-президент «Інтера» та його колишній капітан Хав'єр Дзанетті:

«Чудові емоції: ця команда заслуговує на те, щоб 13 років по тому зіграти у фіналі Ліги чемпіонів. Чекаємо, хто стане нашим суперником, і, у будь-якому разі, дуже важливо, що це все – командний успіх. Мені хотілося б уникнути Реала, бо, здається, турнір ніби створений для нього. Однак найважливіше – потрапляння туди; це був важкий шлях. Я дуже радий за Лаутаро, який з кожним роком росте разом з нами. Він є прикладом для всієї команди. Він для нас дуже важливий».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
От в турка точно мрія фінал в Стамбулі.. Йому лише про клубний головний фінал і  мріяти
antt
Ну він же зіграв в фіналі  мундіалю недавно. І Аргентина перемогла. Хоча його ефективність в нападі  не критикував хіба що лінивий. Тому заява трохи неправильна і  нещира. Після фіналу чс у нього мрія фінал лч?! Ну якщо все підряд то може. Хіба ще мрія - Лаутару кращий футболіст чи бомбардир тоді  точно це б була така велика мрія. А так. Хоча можливо цей футбольний сезон саме Аргентини тому і  Інтер із Занетті  і  Лаутару претенденти на кубок ЛЧ. Хоча якби його запитали яка його мрія після програшу від саудів в Катарі  - він би також напевно сказав фінал ЧС хоча якою нереальною вона була тоді  хай і при Мессі  в команді..