Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Манчестер Сіті
17.05.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 4 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 травня 2023, 21:36
10422
15

Манчестер Сіті – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Ще одна битва двох найкращих тренерів сучасності

| Оновлено 17 травня 2023, 21:36
10422
15
Манчестер Сіті – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

У середу, 17 травня, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому англійський «Манчестер Сіті» прийматиме мадридський «Реал». Перша зустріч в Іспанії завершилася з рахунком 1:1. Стартовий свисток польського рефері Шимона Марциняка пролунає о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Англійський клуб проводить ударну частину сезону. За результатами видно, що Пеп Гвардіола нарешті розібрався з повною інтеграцією Ерлінга Голанда у свій колектив і тепер ця машина працює не тільки на свою особисту статистику, а й на благо команди. Під кінець сезону традиційно, як для такого часу, розігрався Ілкай Гюндоган, у двох останніх матчах АПЛ саме він робив результат, оформивши п'ять результативних дій. Кевін де Брюйне продовжує доводити свій статус одного з найкращих півзахисників світу.

І якщо на внутрішній арені «містяни» виграли 11 матчів поспіль за повної переваги, окрім хіба що матчів із «Лестером» та «Евертоном», то на євроарені здобувати саме результат набагато складніше. У першій зустрічі з «Реалом» англійський клуб мав трохи переконливіший вигляд, але конвертувати це в гольову перевагу в підсумку не зміг. І якщо раніше гольова нічия на виїзді завжди вважалася чудовим результатом двоматчевих протистоянь, то зараз це вже не відіграє такої ролі. Вдома все одно потрібно грати на перемогу із забитими м'ячами, майстри реалізації з Мадрида точно не підуть з поля без забитого голу.

«Манчестер Сіті» – фаворит другої зустрічі, але не потрібно забувати минулорічного протистояння, під час якого англійці до 90-ї хвилини другої зустрічі були однією ногою у фіналі, але примудрилися пропустити два голи в компенсований час і поступилися в додатковий. Раніше Гвардіола шість разів із дев'яти програвав півфінальні протистояння в ЛЧ, на цій стадії доля часто буває до нього неприхильною.

Реал Мадрид

У «Реала» не все так добре на внутрішній арені, але в єврокубках мадридці стабільно досягають неймовірних результатів. Чинні чемпіони турніру на чолі з Карло Анчелотті, який у цій грі стане рекордсменом Ліги чемпіонів за кількістю ігор як тренер, хоч і мають менше шансів на папері, але завжди готові піднести сюрприз.

У першій зустрічі вони більше стримували суперників і чекали свого шансу, у другій, ймовірно, буде щось подібне. Анчелотті сподобалася гра своєї команди в домашній зустрічі, але він був дуже незадоволений тим фактом, що англійці в Мадриді забили гол із порушенням. Нагадаю, що м'яч тоді вийшов за межі поля, а перевірки VAR не було.

Статистика зустрічей між цими клубами дає рівність. По 4 перемоги плюс три нічиїх в 11 зіграних матчах. В Англії «Реал» поки не перемагав, у середу це також буде зробити доволі проблематично. Є велика ймовірність, що переможець протистояння цього сезону буде визначений у додатковий час.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Аканджі, Діаш, Вокер, Гріліш, Родрі, Стоунс, Бернарду Сілва, Гюндоган, Де Брюйне, Голанд.

«Реал Мадрид»: Куртуа – Камавінга, Алаба, Рюдігер, Карвахаль, Модрич, Кроос, Вальверде, Вінісіус, Бензема, Родріго.

Не зіграють: Менді (дискваліфікація), Аке (м'язова контузія) – усі готові грати.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутній грі обидві команди зможуть забити гол в основний час. Нашою ставкою буде позиція Обидві заб'ють із коефіцієнтом 1.67.

17 травня, середа

«Манчестер Сіті» – «Реал Мадрид» (перший матч – 1:1)
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
МАНЧЕСТЕР СІТІ – РЕАЛ МАДРИД. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Шимон Марциняк (Польша)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 9
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юра Шопов
Манчестер Сити смотрится предпочтительнее, он играет в современный футбол, и футбол будущего, так играли все команды Гвардиолы, именно по стилю, он не похож на испанский, хотя сходства есть, тут есть агрессия, прессинг универсальность игроков
HisAirnessMJ
Вперед Сіті!!!
BAD👣BOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bzzzzzz
МанСити как то слабовато в атаке отыграл первый матч, в прошлом сезоне поинтересней играли
Роман Лелюк
по игре Сити явный фаворит.
но у них эта карма неудачников в ЛЧ.
неужели опять не доплыв до берега обосрутся?
Максим Котов
Эпохальный матч нас ждет
Remark
Ставка: Сити ИТБ1.
Понимаю, коф мизерный, но другого явного и безопасного (насколько возмы безопасные ставки, особенно в 1/2 ЛЧ) по ставкам в матче нет!
Умник
Для наших клубов лучше Реал чтобы прошел.
В финале он выиграет.
А вот если сити не уверен что они Интер обыграют.
Samuel
Реал на класі пройде. У Сіті буде мандраж після першої гри
Дебил
У Ман Сити конечно побольше шансов, ну а представьте если сливочные в финал прыгнут!  Это же получится что Шахтер практически выиграл у финалиста ЛЧ, не в товарищеском матче, а в этой же ЛЧ, просто стадией ранее!!!  Ну а там Интер выиграть это дело техники. И все! Шахта вынесла победителя ЛЧ уже который раз, в то время как Дынама опзжшная летит кипрским клубам с Днипром-Адин, а Заря так и вовсе проигрывают выпускникам универа в еврокубках, а квакают что Шахтер не заслуженно лидер таблицы,  АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХ