Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
1183
1

Аль-Хіляль – Аль-Іттіхад. Прогноз на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 16 травня о 21:30 за Києвом

Аль-Хіляль – Аль-Іттіхад. Прогноз на матч чемпіонату Саудівської Аравії
ФК Аль-Хіляль

16 травня на «MRSOOL Парк» пройде матч 27-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Хіляль» зустрінеться з «Аль-Іттіхад» (Джидда). Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Аль-Хіляль

Клуб, таке враження, більше вже думає про наступний сезон. Зараз багато сил керівництво витрачає на те, щоб заманити Ліонеля Мессі. Більше того, намагаються умовити й інших зірок – Бускетса, Альбу, Верратті. І Лео навіть літав самовільно до Саудівської Аравії на початку травня, посварившись через це з керівництвом та вболівальниками ПСЖ. Такою трансферною активністю лідери, здається, намагаються компенсувати невдачі на футбольних полях. Адже виходить у спортивному плані далеко ще не все. Чемпіон 2020-2022 років йде поза топ-3 поточної турнірної таблиці. Так, багато сил пішло на континентальну, азійську Лігу чемпіонів. Але у фіналі саудити програли Ураві Ред Даймондс – 1:1 удома, 0:1 у Японії. Причому вирішальним став автогол Каррільйо.

Аль-Іттіхад (Джидда)

Команда також досить статусна. Але пік тигрів припав на першу декаду цього століття. Тоді вони двічі поспіль, 2004-го та 2005-го, виграли Лігу чемпіонів АФК. А 2009-го вийшло взяти 8-ме, і на даний момент останнє золото на рівні Саудівської Аравії. Минулого сезону було 2-ге місце. Після цього, минулого літа, клуб очолив Нуну Ешпіріту Санту, який блиснув у Вулвергемптоні, після чого провалився у Тоттенгемі. Але португалець зараз веде нових підопічних до довгоочікуваного титулу – виходить випереджати навіть Аль-Наср із його Роналду. Це при тому, що з легіонерів тут, по суті, Елдер Кошта, що прийшов з Валенсії, Бруно Енріке, який не заграв у Палермо та єгиптяни Хегазі і Хамед. Тим не менш, виграно 19 матчів з 26 при всього парі поразок. Нещодавно була осічка, 1:2 з Аль-Таавуном, але 4:0 з Абхою стало 12-ю перемогою у 14 останніх поєдинках. За 6 турів є відрив у 5 очок.

Статистика особистих зустрічей

У чемпіонаті Аль-Хіляль виграв тричі поспіль. А 23 квітня вибив на виїзді Аль-Іттіхад в екстра-таймі кубкового півфіналу, граючи на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару рівною за силою. Але гості виглядали переконливіше цього сезону - ставимо на їхню перемогу при форі 0 з коефіцієнтом - 1,90.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Цікаво на скільки вистачить шейхів?
Китайці витримали декілька сезонів.