Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Інтер Мілан
16.05.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 1 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 травня 2023, 22:00
6180
19

Інтер – Мілан. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Місце зустрічі змінити не можна, а ось шансів у однієї з команд небагато

| Оновлено 16 травня 2023, 22:00
6180
19
Інтер – Мілан. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

У вівторок, 16 травня, в Мілан на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбудеться матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють міланський «Інтер» та «Мілан». Стартовий свисток французького рефері Клемана Тюрпена з Уллена прозвучить о 22:00 за київським часом.

Інтер


Ще в середині березня думка про те, що міланський «Інтер» зуміє досягти високих стадій Ліги чемпіонів УЄФА, була б сприйнята фанатами з певним ступенем недовіри. Ба більше – італійська преса вже почала пошуки заміни для Сімоне Індзагі, оскільки його проект на чолі «нерадзуррі» всім здавався логічно завершеним на проміжному етапі реалізації. Проте матчі чвертьфіналу проти лісабонської «Бенфіки» все змінили – команда обіграла дуже амбітного суперника, збадьорилась і почала демонструвати якісно відмінні результати.

Дійшло до того, що в попередніх семи матчах «Інтер» не поступався своїм суперникам і навіть не втрачав очки на внутрішній арені. Суперники при цьому були аж ніяк не середняками турнірної таблиці, а реальними конкурентами в боротьбі за місця в єврокубковій зоні. Звичайно, наздогнати «Наполі» нікому цього сезону не було до снаги, але «змії» тепер переслідують туринський «Ювентус» і є всі підстави вважати, що не зупиняться на цьому шляху навіть за умови виходу до фіналу Ліги чемпіонів.

А для вчинення цього феноменального прориву в «Інтера» вже практично все готове. Початок першого матчу проти «Мілана» став справжнім одкровенням для всього футбольного світу, оскільки ми очікували побачити фантастичну напругу в Євродербі, як його нарікли в самій Італії, а в підсумку побачили два швидкі голи від номінальних гостей «Сан Сіро», після чого футболісти Індзагі майстерно втримали перевагу. Настільки майстерно, що інших варіантів для суперників, окрім як долати опонента його ж зброєю, і придумати для «Мілана» складно.

Мілан


Що можна змінити в грі команди менше ніж за тиждень, коли посеред цього терміну ще й доводиться вирішувати проблеми на внутрішній арені? Напевно, нічого, окрім психологічних моментів, але й тут команда Стефано Пьолі прогоріла. «Мілан» не був схожим на самого себе в першому таймі проти «Інтера», а після перерви, хоч і почав виглядати привабливіше, все одно не награв навіть на один м'яч. А потім настав час матчів чемпіонату на вихідних і «россонері» програли «Спеції». Знову з рахунком 0:2, але вже хоч із якоюсь рівномірною перевагою за ходом зустрічі.

Цей результат викликав дуже багато запитань до команди Пьолі, оскільки на даний момент «Мілан» іде п'ятим у чемпіонаті з відставанням у чотири пункти до зони Ліги чемпіонів та всього трьома матчами до офіційного завершення футбольного року Серії A. При цьому команді Стефано Пьолі необхідно зіграти проти туринського «Ювентуса», що йде виключно на користь позиціям римського «Лаціо». Існує суттєвий ризик того, що наступного сезону «россонері» знову опиняться поза головним клубним турніром Старого Світу.

Однак цей сезон ще можна врятувати. Для цього до складу «Мілана» в майбутній грі повернеться португальський нападник Рафаель Леау, а команда з ним і без нього – дві різні історії. Перевага суперників у два м'ячі не є абсолютною і досить легко здоланна, якщо команда Пьолі підбере слушний час для своїх ударів. Ось тільки біда в тому, що результативність якраз і є однією з головних проблем гостей майбутньої гри останнім часом. Наприклад, більше двох голів вони забивали лише один раз за останні сім місяців – у тому самому матчі проти «Наполі» (4:0), який шокував футбольну Європу. Але чи повторить цей подвиг команда Пьолі знову?

Слова перед грою


Головний тренер «Інтера» Сімоне ІНДЗАГІ: «Ми могли забити більше двох м'ячів, але матч усе одно вдався. Ми ведемо в протистоянні перед матчем-відповіддю, який проведемо вдома, перед нашими вболівальниками. Знаємо, що треба докласти ще чимало зусиль, аби наша мрія здійснилася».

Головний тренер «Мілан» Стефано ПЬОЛІ: «Інтер» перевершував нас, і нам було нелегко, як тактично, так і психологічно. Ми розчаровані, але хочемо змінити результат у грі-відповіді. Треба підняти планку та грати більше так, як ми грали у другій половині».

Орієнтовні склади


«Інтер»: Онана – Бастоні, Ачербі, Дарміан – Дімарко, Мхітарян, Чалханоглу, Барелла, Думфріс – Джеко, Лаутаро.

«Мілан»: Меньян – Ернандес, К'єр, Томорі, Калабрія – Крунич, Тоналі – Салемакерс, Діас, Леау – Жиру.

Не зіграють: Дальберт, Шкрініар, Корреа – Ібрагімович, Беннасер, Круніч, Месіас, Флоренці.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі ми побачимо кілька забитих м'ячів. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 2.5 із коефіцієнтом 2.20.

16 травня, вівторок

«Інтер» – «Мілан» (перший матч – 2:0)
Мілан. «Джузеппе Меацца». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
ІНТЕР – МІЛАН. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
Интер заиграет какую нибудь катеначчу и присушит игру.)
Springfield
Ещё Лукаку не забивал.
Иван Качура
Навіть з Леау Мілану буде важко. Інтер не тільки буде тримати оборону, але і весело біжати вперед, шукаючи шанс на гол.
BUROSTAVOK
Ремар Мария мой прогноз на сегодня Тотал больше 2.5,или как ниже писал первый тайм больше 1.5
Remark
Ставка: ТБ 1 в первом тайме и Интер итб 0.5
Умник
Это получается нельзя болельщикам нашим болеть за макарон.
Если Интер или Милан выиграют лч, то мы проходим квалифай.
Учитывая что у одного суды с фифа, у другого ше делать если Довбык уйдет то лучше бы болеть за Сити или Реал
Кумовья Красникова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
виталий жалыбин
1-2
Viktor Tsimakouridze
Джеко винен два запхати