Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2123
0

Патрік ВІЄЙРА: «Арсеналу потрібно зробити крок назад»

Ексгравець «канонірів» – про майбутнє команди

Патрік ВІЄЙРА: «Арсеналу потрібно зробити крок назад»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній хавбек лондонського «Арсеналу» Патрік Вієйра оцінив нинішній сезон у виконанні команди Мікеля Артети і дав їй пораду на майбутнє, аби стати на один рівень із «Ман Сіті».

«Якщо ми подивимося на «Арсенал» минулого сезону, то навряд чи б хто-небудь сказав, що вони кинуть виклик «Сіті» цього року. Звичайно, вони розчаровані, тому що були дуже близькі до завоювання титулу. Вони повинні зрозуміти, чого їм не вистачає. Сьогодні вони втратили титул, але йдеться про побудову команди. Їм потрібно проаналізувати весь сезон, зробити крок назад і поміркувати про це.

Важливо, що вони набули досвіду. Гравцям довелося зіткнутися з новим рівнем тиску в останніх 10 матчах. Вони винесуть із цього уроки і стануть сильнішими наступного року. Їм потрібно придбати пару гравців – центрального і правого захисників. У центрі поля потрібно більше фізично сильних футболістів, попереду потрібен той, хто буде забивати голи. Якщо їм вдасться додати цих гравців у стартовий склад, то вони ще на крок ближче стануть до «Манчестер Сіті», – заявив Вієйра.

«Арсенал» у таблиці АПЛ посідає 2-е місце, маючи 81 очко. Лідирує «Ман Сіті» з 85 очками і за однієї гри у запасі.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.