Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА плей-офф
| Оновлено 15 травня 2023, 12:22
3128
0

Залишилося четверо. Відомі всі пари фіналів Конференцій плей-оф НБА

Фаворити проти аутсайдерів

| Оновлено 15 травня 2023, 12:22
3128
0
Залишилося четверо. Відомі всі пари фіналів Конференцій плей-оф НБА
Getty Images/Global Images Ukraine

Плей-оф у Національній баскетбольній асоціації наближається до своєї кульмінації. Боротьбу продовжують лише чотири клуби, які пробилися до фіналів Конференцій.

На Сході найкращу команду Конференції визначать «Бостон» і «Маямі». «Селтікс», нагадаємо, минулої ночі у сьомому матчі другого раунду здобули переконливу перемогу 112:88 над «Філадельфією» і виграли серію з рахунком 4-3.

Фаворитом майбутнього фінального протистояння є «Бостон», який був другим за результатами регулярного сезону. «Хіт» фінішував восьмим.

На Заході у фіналі зіграють «Денвер» і «Лейкерс». «Озерні», як відомо, у другому етапі плей-оф зняли корону з чемпіонів попереднього сезону – команди «Голден Стейт» (4-2). І зробили це Леброн Джеймс і Ко, будучи андердогами дуелі.

Не змінитися їхній статус і у фіналі, адже регулярний сезон «Лейкерс» завершили у Конференції сьомими, а «Денвер» посів перше місце.

Фінали Конференцій розпочнуться в ніч на 17 травня за європейським часом. Першими відкриють з'ясування стосунків «Денвер» і «Лейкерс».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.