Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 травня 2023, 18:29
1858
0

Арсенал – Брайтон. Прогноз та анонс на матч чемпіонат Англії

Поєдинок відбудеться 14 травня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 14 травня 2023, 18:29
1858
0
Арсенал – Брайтон. Прогноз та анонс на матч чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 травня на «Емірейтс» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Брайтоном». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Арсенал

Команда досі формально залишається претендентом на чемпіонський титул. Але фактично всі розуміють, що реальні шанси будуть мізерними. І самі каноніри у квітні перекреслили свої надії. Багато що у Мікеля Артети вийшло, але він так і не зміг вилікувати давню біду у вигляді спаду на фінішному відрізку. Ось і зараз минулого місяця було 3 результативні нічиї, з Ліверпулем, Вест Гемом і навіть Саутгемптоном (з ним ще й відігравалися наприкінці з 1:3), а потім програли розгромно очну дуель з Манчестер Сіті. Після такого провалу 3:1 з Челсі, звичайно, порадувало, але майже не дало нічого. Далі Зінченко та компанія зіграли з іншим відкриттям сезону – Ньюкаслом. І змогли здобути впевнену перемогу 2:0 над дуже непростим противником.

Брайтон

Клуб постійно продавав своїх лідерів у статусніші клуби. Ну, а восени, вже в розпал нового чемпіонату, пішов і тренер Грем Поттер. Але його дуже хвалили за ту кропітку роботу, яку він проводив, поступово піднімаючи рівень своїх підопічних. Втім, прихід нового менеджера став поштовхом, що й дозволило показати якісно найкращі результати. Причому не лише в АПЛ – у кубку Манчестер Юнайтед пройшов суперника лише за рахунок затяжної серії пенальті у півфіналі. Де Дзербі взяв зі своїми підопічними реванш, вирвавши 1:0 у Прем'єр-Лізі, причому також за рахунок 11-метрового. Взагалі чайки мали чимало перемог, що й дозволяло триматися в зоні єврокубків. Але були й осічки, чого варті 1:3 із Ноттінгем Форест. А вже минулого туру взагалі все не вийшло: вдома раптово отримали 5 м'ячів від Евертона.

Статистика особистих зустрічей

Брайтон не програвав тричі поспіль, і навіть переміг у 2-х матчах поспіль. Але у грудні Арсенал оформив виїзні 4:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Арсенал, який набрав форму, знову виграє. Погодимося та поставимо на успіх господарів (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.