Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 травня 2023, 20:56
8020
8

Джерело: Ванат дискваліфікований на 3 матчі. Його звинувачують у сексизмі

4 березня форвард киян розкритикував роботу Катерини Монзуль

| Оновлено 13 травня 2023, 20:56
8020
8
Джерело: Ванат дискваліфікований на 3 матчі. Його звинувачують у сексизмі
Instagram. Владислав Ванат

Форвард київського футбольного клубу «Динамо» Владислав Ванат отримав 3-матчеву дискваліфікацію.

Про це повідомляє Telegram-каналу «Динамо Київ Inside». За інформацією джерела, гравець також заплатить штраф у розмірі 100 000 гривень:

«За нашою інформацією на вчорашньому засіданні КДК УАФ було ухвалено досить резонансне рішення. Форвард «Динамо» Влад Ванат дискваліфікований на 3 матчі. Причина – знамените післяматчеве «сексистське» інтерв'ю з приводу суддівства Монзуль у матчі з «Інгульцем». Плюс штраф у 100 тисяч гривень. Є нюанс. Рішення набуде чинності після розгляду справи апеляційним комітетом УАФ».

4 березня в 16-му турі УПЛ «Динамо» несподівано поступилося «Інгульцю». Після завершення поєдинку Ванат розкритикував роботу суддівської бригади на чолі з Катериною Монзуль.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mykhailo Stepanov
повне лайно! просто висловив свою думку, без усіляких образ. Проста констатація факту
А Ш
Яка маячня, подвійні стандарти. То чому жінки не грають в одній команді з чоловіками? Жінки повільніші в спорті за чоловіків, це факт. Вони як суді не встигають на полі.
Або повне рівноправство або ні.
Коротше маячня.
nick07
навряд чи варто йому було це говорити, але у його словах жодного негативу не було
Віталій Ткачук
Він навіть слова такого не знає. павелко мусить підносити снаряди до гаубиці "три сокири", в футболі він вже "напрацював" на 12 років за ґратами, може й більше дадуть.
⬆️
Он сказал: 
- Вратарь «Ингульца» в том моменте спас свою команду, так что это должен быть угловой.  Я поднял немного мяч и он его задел.  В общем, я не видел  ни в одном топ-чемпионате, чтобы женщины судили мужские игры.  У нас это  есть, и почему-то очень часто именно в матчах «Динамо». 
   Так Монзуль же  судила и Динамо - Шахтёр!
Выталкиватель парашутистов
Ванат забыл, кто "танцует" эту бабу со свистком...  Это не секрет в футбольных кругах, кто тащит  Катю в ее судейской "карьере", кто спасает ее от гнева тренеров и игроков, как арбитры на ВАР вылазят с кожи, чтобы обосновать ее идиотские решения на поле, и кто назначает ее на денежные игры.... Это Ванат еще очень и очень толерантно высказался по поводу Кати... Но пока у власти ОПГ УАФ, будут присутствовать такие решения... Пока план павелки по уничтожению Динамо в чемпионате страны вступил в решающую фазу - бронза уплывает почти на 100%. а без забивного Ваната - тем более ( я не фанат Динамо, и тем более шахтеров...)