Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1209
4

Олег КУЗНЕЦОВ: «Зараз Динамо не дотягує до єврокубків»

Екс-захисник «Динамо» – про кризу в київському клубі

Олег КУЗНЕЦОВ: «Зараз Динамо не дотягує до єврокубків»
УАФ. Олег Кузнецов

Колишній захисник «Динамо» Київ Олег Кузнєцов поділився своєю думкою з приводу невдач команди Мірчі Луческу в нинішньому сезоні:

«У чому причина кризи киян? Я абсолютно не можу зрозуміти причини. До війни команда грала на рівні з хорошими клубами, а зараз не можуть обіграти «Інгулець». Хоча гравці ті самі, не рахуючи відходу Забарного і Циганкова. Луческу досвідчений тренер, тому не думаю, що причина невдач криється в ньому. Можливо, з гравців мало вимагають або жаліють їх, не знаю.

Чую постійні скарги, що «Динамо» багато їздить на автобусі. Які переїзди? Ви раз на тиждень граєте. Щоб знати причину слабких результатів, потрібно бути в команді, а я дивлюся матчі по телевізору. Поки що це жах.

В осінній період непогано виглядав Буяльський. Зараз можу відзначити тільки Ваната. Видно, що хлопець хоче грати і в нього є іскра в очах. Решта гравців «Динамо» – сіра маса, навіть виділити нікого. Якщо на такому слабкому рівні «Динамо» припускається багато помилок, то я боюся уявити, що буде в Лізі чемпіонів або Лізі Європи. Наразі «Динамо» не дотягує до єврокубків.

Мені здається, зараз будь-який тренер не зможе це зробити. Я не уявляю, що потрібно робити в цій ситуації».

Олег Дідух Джерело: FanDay
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
А ЛК - это футбольный эксперт не рассматривает, как еврокубок?
Я так понимаю, в понятии Кузнецова, вчера Фиорентина, Вест Хем, Базель и АЗ за какую-то хрень сражались?)))
Не так уж все печально, как рисует этот эксперт. Про Шахтер тогда тоже самое можно сказать основываясь на, еле еле душа в теле, выигранных матчах у таких футбольных гигантов, как Минай и ФК Львов)))
Springfield
Так сейчас и не надо.  До квалификации в ЛК ещё целых 2 месяца. Вот пару недель покувыркаются в отпуске где то на Тисе и айда готовиться.  А то если их отпустить на Багамы, то могут и разжиреть там.
BUROSTAVOK
в групі вони взяли тільки очко...