Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 14 травня 2023, 06:05
1495
0

Реал Мадрид – Хетафе. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 13 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 14 травня 2023, 06:05
1495
0
Реал Мадрид – Хетафе. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 травня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 34-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Хетафе». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Клуб цілком може майже відмахнутися від цього поєдинку. Мотивація у нього є на інше протистояння - цей матч припадає якраз між двома півфіналами Ліги чемпіонів. 9 травня галактикос приймали на цьому ж полі Манчестер Сіті. І з англійцями Пепа Гвардіоли вдалося видати більш-менш рівний матч, але він приніс лише нічию 1:1. І вже наступної середи грати вирішальний, поєдинок у відповідь, на Туманному Альбіоні. На внутрішній арені давно немає особливої боротьби. Суперкубок, а потім і Прімеру, без особливих варіантів програли Барселоні. А потім і Атлетіко дали себе оминути. Щоправда, є й застереження – частковий реванш вдалося взяти на Камп Ноу, розгромною перемогою у півфіналі Копи дель Рей. Минулої суботи пройшов вирішальний м'яч за кубок проти Осасуни. Мінімальної переваги вистачило, щоб виграти Копу дель Рей та трохи компенсувавши невдачі титулом. У результаті тільки хочеться знову обійти матрацників, але тут ще їхня осічка потрібна.

Хетафе

Команда після відходу Пепе Бордаласа змінила боротьбу за єврокубки на інші протистояння. Сині минулого сезону змогли набрати досить очок, щоб гарантувати собі виживання в Прімері. Загалом приблизно за таким же сценарієм підмадридці проводили й нинішню темпораду. Але провальні результати квітня призвели до того, що з посадою попрощався Кіке Санчес Флорес, який був торік рятівником. Рішення було пов'язане з тим, що був шанс повернути на посаду Бордаласа – ну, як таким не скористатися? Пеп, щоправда, провалив повторний дебют, причому прямому конкуренту Еспаньолу. Але в наступному турі, за рахунок єдиного голу Унала (Енес, реалізувавши пенальті, забив уже в 14-й раз цього сезону), вийшло на своєму полі обіграти міцну, але вже немотивовану Сельту.

Статистика особистих зустрічей

Хетафе нещодавно поспіль видав перемогу та нічию з грандом. Але обидва крайні очні матчі виграв Реал.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що вершкові виграють, до того ж легко. Але вони чи то не хочуть, чи то не особливо і можуть проявити себе в Ла Лізі. Ставимо на перемогу гостей при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,96).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.