Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 13 травня 2023, 00:25
552
0

Кельн – Герта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 12 травня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 13 травня 2023, 00:25
552
0
Кельн – Герта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

12 травня на «Олімпіаштадіон» пройде матч 32-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Кельн» зустрінеться з «Гертою». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Кельн

Команда проводить 2-й сезон під проводом Баумгарта. Попередній був, безумовно, успішним. Штеффен, тільки очоливши клуб (причому той якраз перед цим переміг у стиках за право залишитися в еліті), підняв його на 7-ме місце. Цього вистачило для повернення до єврокубків, хай і у форматі Ліги конференцій. У ній, щоправда, німці обмежилися лише 8-ма очками в осінній групі, чого не вистачило для виходу до плей-оф. На внутрішній арені цапи досить очікувано здали позиції. Втім, минула участь у Лізі Європи взагалі обернулася вильотом до Бундесліги 2. Зараз є досить комфортний заділ від небезпечної зони. Ну, а після того, як вдалося в минулому турі обіграти в Леверкузені 2:1 Байєр, поглинений Лігою Європи, взагалі можна вважати питання про виживання у вишці закритим.

Герта

Клуб уже кілька разів балансував на межі вильоту. Рік тому їх врятував Фелікс Магат, вигравши стикові поєдинки у рідного Гамбурга. Але влітку його вирішили змінити на молодшого фахівця, Сандро Шварца. Тренер, який перебрався з московського Динамо, провалився. Це у поєднанні з терплячою довірою до нього привело колектив у кризу, і рішення знову покликати Дардаї (Пал втретє обіймає посаду) відверто запізнилося. Вже за угорця були поразки, причому не лише від Баварії, що бореться за чергову срібну салатницю, а й Вердеру, що давно вже все собі вирішив. Але вдома зі Штутгартом вдалося вирвати важливу перемогу. На гол Кемпфа шваби змогли відповісти досить швидко м'ячем Гірассі, але отримали ще раз, в роздягальню, врешті-решт програвши. Втім, навіть вигравши столичний проект залишається на одноосібному останньому місці.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Кельн виграв обидва поєдинки з рахунком 3:1. Але цього Герта перемогла вдома 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у Кельн, що грає вдома. Але в кінці сезону варто зупинитися на пропозиції у вигляді тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,84).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.